Mesaj de Paşte

Mesaj de Paşte
ARAD – Fără îndoială zilele acestea au fost aşteptate cu nerăbdare pentru bucuria pe care o poartă.

Imnul de biruinţă „ Hristos a înviat din morţi cu moartea pe moarte călcând” se revarsă peste suflete precum ploaia peste pământul însetat. Timp de câteva zile, marea iubire a lui Dumnezeu pentru tine şi pentru mine, pentru noi toţi, ne cucereşte, ne face mai buni, mai atenţi, mai spirituali. În lumina jertfei Mântuitorului pe crucea Golgotei, suntem dispuşi să gândim curat, să vorbim frumos, să gustăm bucuria mântuirii. Nici n-ar putea fi altfel înţelegând cu adevărat măreţul eveniment: păcatele iertate, moartea biruită, vrăşmaşul înfrânt iar legătura cu Dumnezeu restabilită. Totuşi… minunile ţin doar trei zile… Se va lăsa iar întunericul peste gândurile, vorbele şi faptele noastre? Ne vom întoarce iar la căile noastre deşarte? Vom gusta iar amarul înfrângerilor păstrând în noi doar speranţa că peste un an vom trăi iar minunea? E şansa noastră acum să spunem pentru totdeauna Nu! Există suficientă iubire în jertfa lui Isus pentru a trăi 365 de zile în iubire. Există suficientă sfinţenie în sacrificiul Domnului pentru a trăi zilnic o viaţă sfântă. Cu adevărat, „ El a murit pentru toţi, pentru ca cei ce trăiesc să nu mai trăiască pentru ei înşişi, ci pentru Cel ce a murit pentru toţi şi a înviat pentru ei”.

Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea urează tuturor cititorilor un Paşte binecuvântat, plin de solemnitate dar şi de bucurie.

 

Hristos a înviat!

Mihai Maur, preşedintele

Conferinţei Banat a Bisericii Adventiste de
Ziua a Şaptea

Citat: „ Şi El a murit pentru toţi, pentru ca cei ce trăiesc să nu mai trăiască pentru ei înşişi, ci pentru Cel ce a murit pentru toţi şi a înviat pentru ei” (2 Corinteni 5, 15)0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !