Mesaje pentru mame

De Vasile Filip
Mesaje pentru mame
Elevii clasei a V-a A de la Colegiul Naţional „Moise Nicoară” au prezentat un program special dedicat Zilei Femeii.

ARAD. Într-o atmosferă plină de flori, de culoare şi de emotie, elevii clasei a V-a A de la Colegiul Naţional „Moise Nicoară” (dirigintă – prof. Adriana Filip) s-au reunit pentru a-şi dedica cele mai frumoase şi mai alese gânduri şi sentimente mamelor lor cu ocazia zilei de 8 Martie. Un recital de poezie despre copilărie şi despre primăvară, un cântec, o floare şi o felicitare creată de ei înşişi au întregit tabloul unei seri în care o vibraţie specială de sărbătoare plutea în aer. Mamele şi bunicile prezente la serbare au primit cu încântare micile simboluri de afecţiune şi recunoştinta oferite cu drag de copiii lor. O seară de neuitat, o sărbatoare ce îşi merită întotdeauna locul în calendar şi în sufletele noastre.

Un punct deosebit în program l-a constituit prezentarea power-point a mesajelor transmise de copii pentru mame. Într-o regie interesantă, fiecare copil apărea cu o fotografie de când era mic şi până când a ajuns, iată, elev de clasa a V-a. Iar textele (mesajele) au curs ca şi când atunci le-ar fi scris:

DARIUS TROESCHI: „Draga mea mamă, de 8 Martie o să fie ziua ta în care eu sunt trup și suflet pentru tine, în care eu fac tot numai pentru fericirea ta. Tu te sacrifici mereu pentru mine ca să mă ajuți. Eu îți urez La mulți ani de 8 martie!”

DUMA MIHAI: „Mamă, te iubesc din tot sufletul și te respect clipă de clipă. Pentru mine nu ești doar un om obișnuit ci o persoană importantă în viața mea, o persoană căreia îi pot spune cu drag – Mamă”.

COJOCĂREANU ANA-MARIA: Îți mulțumesc pentru toată căldura oferită, pentru ceaiurile calde în zilele friguroase, pentru lacrimile de bucurie vărsate pentru mine. Pentru mine ești un curcubeu care apare după furtună, o floare care îmi face ziua mai bună, dar cel mai bine aș spune că ești pentru mine mama perfectă! Te iubesc mult, mami!”

CLEESCU IULIA: „Mama, îți mulțumesc în primul rând că m-ai adus pe acest pământ. Îți mulțumesc că mă învelești în fiecare zi în aura ta de dragoste și iubire pe care doar o zână bună ca tine o poate avea. Îți mulțumesc că ești alături de bine, mă ajuți la greu, mă susții la bine. Îți mulțumesc că exiști!”

PĂULIȘAN CARINA: „Dragă mamă, îți mulțumesc că m-ai crescut, că ai avut tot timpul grijă de mine și că mă iubești. Tu ești cea mai importantă și mai iubitoare ființă din această lume pentru mine. De ziua ta îți doresc multă sănătate, bucurie și iubire”.

ȘTEȚCU SERENA: „Lumina stelelor din ochii tăi alină orice durere, iar inima ta caldă mă ajută la greu. Ține-te bine mămico pentru că această serbare va fi de neuitat!”

SUCIU FLAVIA: „Îți mulțumesc pentru că m-ai trimis la cea mai bună școală din Arad, că mă trimiți în multe excursii și tabere și îmi faci viața mai frumoasă. Fiind ziua mamei azi îți spun un călduros la mulți ani!”

BALTĂ BIANCA: „Mama, acest cuvânt magic și frumos, reprezintă ființa cea mai iubită și mai îndrăgită de mine pe acest pământ. Mama este un înger trimis din cer pentru a fi alături de mine. Chiar și atunci când voi deveni o persoană adultă te voi iubi, te voi asculta, te voi respecta. Îți doresc multă sănătate, fericire, pace sufletească, viață lungă și tot ce e mai bun pe lume!”

GIURA IULIA: „Dragă mamă, în această zi aș vrea să îți spun că ești un ghiocel firav și blând. Îți mulțumesc că ești așa! Te iubesc mult!”

MAGHIARI RADU: „Mamă, ești o cărare în viața mea, nu știu ce m-aș face fără ea. Când zâmbești, ești ca o floare! Îți mulțumesc pentru tot efortul pe care l-ai făcut pentru mine, pentru tot ce mi-ai dat și tot ce ai făcut pentru mine”.

BOTA CHRISTIAN: „Îți mulțumesc că îmi ești mereu aproape la bine și la rău, îți mulțumesc că mi-ai dăruit viața pentru că fără tine nu aș fi nimic. Tu ești cea mai frumoasă mamă de pe planetă! Te iubesc mult!”

ALEXA ELIZA: „Dragă mamă, de ziua ta aș vrea să îți spun că ești cea mai frumoasă și cea mai bună mămică din lume. Îți mulțumesc că ești mama mea. Te iubesc mult!”

FALKUS DOMINIK: „Dragă mamă, ești ca o stea din cer: Mulțumesc că am primit așa o mamă protectoare, mărinimoasă și iubitoare. De 8 Martie, de ziua ta, am vrut să îți dăruiesc o floare dar nu e nici o floare în lume ca mama mea!”

BALAȘIU DARREN: „Dragă mamă ești unică, tu ești soarele meu care strălucește în fiecare zi!”

CZEGLEDI KARINA: „Dragă mamă, tu ești persoana care mi-a dat viață. Îți mulțumesc că mă ajuți la greu. Tu ești singura persoană specială pentru mine. De aceea îți spun La mulți ani! Te iubesc!”

MARIA VALENTIN: „Dragă mamă, când eu noaptea te visez, tu ești lângă mine și te iubesc. Ești drăguță și iubitoare și mereu mulțumesc că te am. Mă iubești și eu te iubesc și nu vreau să mă părăsești niciodată!”

BAR FRANCESCA: „Iubită mamă, mulțumesc pentru toate clipele frumoase pe care mi le-ai dăruit. Ești o femeie ca o zână iar de 8 Martie aș vrea să îți urez La mulți ani! Te prețuiesc mai mult decât pe o nestemată”.

FANEA CĂLIN: „Tu ești minunată, strălucitoare ca o stea, și bună ca un înger. Mereu mă ajuți și mă susții. Cu ocazia zilei tale vreau să îți mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care le faci din suflet pentru mine. De 8 Martie e rândul meu să îți arăt dragostea mea”.

SĂRĂNDAN ANDREI: „Mamă, îți mulțumesc că îmi ești mereu aproape de dimineața până seara ca un înger păzitor. Fără tine, nu aș fi nimic”.

DĂMĂCUȘ ALEXANDRU: „De ziua ta vreau să îți transmit un călduros La mulți ani! Vreau să știi că te iubesc și te voi iubi orice ar fi!”

HARISTIDE DARIA: „Dragă mamă, vreau să îți mulțumesc din inimă pentru tot ce ai făcut pentru mine. Nu am timp în viață să mă revanșez pentru toate plăcerile și poftele pe care mi le-ai făcut. Nu există cuvinte să-ți mulțumesc și să-ți spun cât de mult TE IUBESC! Să te bucuri de frumusețea primăverii de ziua ta de 8 martie”.

CORDOȘ CORIN: „Mămico, aș vrea să îți mulțumesc pentru toate darurile bineînțeles! Tu ești cea mai bună și te ador! Mămico dragă te iubesc și îți doresc aniversare fericită de 8 Martie călător”.

IOAN VICTOR: „Mama mea, tu ești persoana pe care o respect și o iubesc cu tot ce am mai bun. Chiar dacă uneori greșesc, să știi că eu te iubesc. Eu sunt copilul tău și să știi un lucru: La mulți ani!”

BORA IASMINA: „Dragă mamă, tu ești ca o stea. M-ai învățat primele cuvinte. Ai fost alături de mine la bine și la greu. Pentru toate aceste lucruri îți mulțumesc! Pentru mine ești cea mai frumoasă. Te iubesc, mami!”

ARDELEAN PATRICIA: „Eu îți doresc multă fericire și mulți ani în viață. Eu îți urez din tot sufletul La mulți ani! Te iubesc!”0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !