„Mi-e foame de Jurnal arădean”

„Mi-e foame de Jurnal arădean”
ARAD – Mărturiseşte una dintre câştigătoarele concursului nostru de fidelitate, din luna februarie.

Jurnal arădean i-a premiat, ieri, pe cei mai norocoşi zece abonaţi din luna februarie. „Pentru că suntem încă la început de an, aş dori să transmit întregului colectiv al ziarului, cu tot dragul şi cu toată căldura sufletească, la mulţi ani, succes şi tot binele din lume” – ne-a urat arădeanca Aurica Milon. Ea ne-a mărturisit că „zilnic, mi-e foame de Jurnal arădean. Tremur dacă nu-l citesc! Când îl prind, îl parcurg de la început până la sfârşit. E hrana mea spirituală. Am fost abonată la acest ziar din tinereţe şi am îmbătrânit cu el. Când îl citesc acum, mă simt mai tânără” – spune cititoarea noastră.

„Noi, cei care locuim la ţară, nu prea avem timp să citim ziarul de la început la sfârşit, că avem mult de lucru. Dar îl citesc şi sunt mulţumit că în Jurnal arădean găsesc ceea ce mă interesează” – adaugă Pavel Spisiak din Ţipar. „Vă mulţumim că ne oferiţi acest ziar” – completează Gheorghe Lucaciu. „Citesc cu plăcere Jurnal arădean. Conţine foarte multe informaţii, în fiecare număr găsesc ceva care să mă intereseze” – precizează Margareta Cioacă. „Ori de câte ori am apelat la Jurnal arădean, am fost bine primit, iar problemele pe care le-am sesizat s-au rezolvat” – încheie Ioan Ursu.

CE FAC CU BANII?

Fie că s-au aflat la primul câştig cu Jurnal arădean, la al doilea sau chiar la al treilea, cei 150 de lei pe care i-au obţinut cei zece abonaţi fideli, au fost foarte bine primiţi. Patrick Spisiak de-abia aşteaptă să se folosească banii pentru a se conecta la internet; dar va lăsa o parte din ei şi pentru a le cumpăra mărţişoare colegelor lui din clasa a aşptea. Ioan Sas din Vladimirescu, va face o donaţie pentru bisericile nevoiaşe. Teodor Babuţia din Iacobini şi-a propus să cheltuiască banii la Herculane, unde se va duce, în calitate de fermier apicol, la nişte cursuri de perfecţionare. Tatiana Rusu e foarte hotărâtă să folosească premiul oferit de Jurnal arădean pentru a-şi face abonament, pe un an de zile, la… Jurnal arădean!

D.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !