Mici impedimente în achiziţia „Arădeanca”

De Diana Dutu
3Comentarii
Mici impedimente în achiziţia „Arădeanca”
Municipalitatea nu a finalizat încă documentaţia privind cumpărarea imobilului de pe strada Pădurii.

Încă dinaintea deschiderii şedinţei Consiliului Local Municipal de luni, primarul Gheorghe Falcă a luat cuvântul şi a amintit (printre altele) de intenţia de a retrage de la vot alocarea a 1.100.000 de lei pentru achiziţia fabricii de păpuşi „Arădeanca”. Edilul a precizat că societatea care deţine imobilul se află în insolvenţă şi, din acest motiv, „nu am avut documentele la timp pentru a face procedura de achiziţie a imobilului. Dar intenţia administraţiei de a achiziţiona «Arădeanca» rămâne, urmând a fi supusă votului în următoarea şedinţă CLM” – a dat asigurări Gheorghe Falcă.

Aşadar, la momentul aprobării proiectului privind rectificarea Bugetului general de venituri şi cheltuieli al municipiului Arad pentru anul 2017, consilierul liberal Antoanela Naaji a dat citire următorului amendament: „Având în vedere inexistenţa documentaţiei tehnico-economice pentru obiectivul de investiţie «Achiziţie teren cu clădire strada Pădurii nr.2-4, CF 302872» se elimină poziţia nr.60 «Achiziţie teren cu clădire strada Pădurii nr.2-4, CF 302872 (excedent buget local)» din Anexa 1, cu suma de 1.100.000 lei. Se majorează cu aceeaşi sumă obiectivul «Reabilitare clădiri Unitatea Militară zona Gai».” Amendamentul a fost aprobat, la fel întreg proiectul de hotărâre. Dar, aşa cum spunea primarul, vorbim doar de o scurtă amânare în privinţa achiziţiei fabricii de păpuşi de pe strada „Arădeanca”.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor