Milenium Events

Reactualizat la:
Milenium Events
Creăm și organizăm evenimente de neuitat din 2006. De-a lungul acestui timp sute de cupluri ne-au onorat cu încrederea lor și, alături de ei, am crescut și ne-am perfecționat până când în 2010, am deschis prima sală de evenimente Milenium.

În momentul actual,dispunem de două săli cu capacitate generoasă.

Milenium Events – locația noastră de pe strada Vasile Goldiș, poate găzdui evenimente de până la 150 de persoane. Fiind amplasat foarte aproape de centrul orașului, în zona Teatrului de Stat “Ioan Slavici”, locația este extrem de accesibilă pentru toți invitații.

În interior, salonul Milenium Events te întâmpină cu un spațiu amplu în care poți aranja mesele cum îți dorești. Interiorul este decorat într-un stil elegant, culorile calde de crem, auriu și tonuri de maro creează o atmosferă foarte primitoare și distinsă. Curtea interioară, intimă, stă la dispoziția invitaților în seara evenimentului.

1

2

3

Milenium Garden –locatia noastră de pe strada Dorobanți, nr 37-39 are o capacitate generoasă, de 200 de locuri, elegant amenajată și mobilată, în culori deschise, iluminată cu candelabre de cristal e alegerea potrivită pentru cei ce doresc să adauge un plus de rafinament evenimentului pe care-l sărbătoresc.

Terasa inverzită și umbrită de arbori oferă posibilităti de celebrare deosebite. De pildă, cununia civilă și și cununia religioasă în aer liber, mese festive, petreceri pentru copii și multe altele. Bucătaria Milenium Garden oferă meniuri de eveniment deosebite, ce respectă atât tradiția culinară locală, cât și pe cea franţuzească sau asiatică.

4

5

6

7

Piscina Milenium Garden este locația dedicată exclusiv celor care își doresc un eveniment de neuitat. Cu o capacitate de peste 300 de locuri, este locația ideală pentru evenimente memorabile O nuntă în aer liber,lângă piscină, într-o după-masă însorită, ce vă puteți dori mai mult pentru ziua cea mare? Distracție maximă pentru invitați și amintiri incredibile pentru voi.

8

9

10

11

Pentru ca evenimentul dumneavoastră să fie unul lipsit de griji, Milenium oferă servicii integrate care să vă desăvarsească bucuria: de la meniuri variate şi servicii de bar,la decorarea sălii, aranjamente florale, servicii foto-video, de hostess, organizare de jocuri de artificii de interior şi exterior şi multe altele.

Pentru mai multe informații și rezervări, ne puteți contacta la numărul de telefon 0720052287 – Angelica sau 0751019770 – Rubin.