Ministerul a alocat 2,5 milioane lei pentru UAV

De Valentin Goran
Ministerul a alocat 2,5 milioane lei pentru UAV
© Ramona Lile FOTO: JA​
Veste bună dinspre Bucureşti pentru Universitatea „Aurel Vlaicu”. Ministerul Educaţiei a alocat 2,5 milioane universităţii arădene de stat.

Cele 2,5 milioane de lei venite de la Ministerul Educaţiei sunt destinaţi investiţiilor care urmează a fi făcute în cadrul UAV. Modul în care va fi repartizată suma alocată de către minister, care vor fi lucrările de investiţii ce urmează a fi făcute, se va decide în cadrul Consiliului de Administraţie al universităţii. „Este o sumă importantă care ne-a fost alocată din partea ministerului de resort şi care ne va permite să continuăm procesul de dezvoltare al UAV. Creşterea calităţii actului educaţional, precum şi sprijinirea activităţiii de cercetare sunt priorităţile în acest moment ale echipei aflate la conducerea Universităţii Aurel Vlaicu din Arad. Sprijinul din partea ministerului ne bucură şi ne obligă să continuăm cu seriozitate demersul nostru de a impune UAV în rândul instituţiilor de învăţămînt superior din vestul ţării ca o universitate conectată la cercetarea la nivel mondial, precum şi la realităţile economice ale momentului”, a precizat Ramona Lile, rectorul UAV.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !