Minunea de pe 6 Vânători. Gurile de canal refăcute într-o zi

De Valentin Goran
Reactualizat la:
7Comentarii
Minunea de pe 6 Vânători. Gurile de canal refăcute într-o zi
În aceeași zi în care Jurnal arădean/Aradon a publicat articolul „Strada din Arad care a cedat la patru luni de la finalizare”, gurile de canal au fost reparate.

Mai mulți arădeni ne-au sesizat faptul că pe strada 6 Vânători, segmentul linia ferată – centură, două guri de canal din dreptul numerelor 80 și 88 sunt sparte. Asta deși lucrarea a fost finalizată în urmă cu patru luni de zile, în 19 septembrie 2017 și a debutat în 2015. Vă readucem aminte că recepția lucrării nu a fost efectuată încă.

dsc_0356

dsc_0361

dsc_0354

În aceeași zi în care articolul a fost publicat, constructorul a trimis o echipă care a remediat problema. Îmbucurător este faptul că Primăria Municipiului Arad s-a mișcat mai repede decât ne-a fost dat să vedem până acum, obligându-l pe constructor să rezolve problema pe cheltuiala lui. Un nărav care cu siguranță ar crește calitatea și implict durabilitatea tuturor lucrărilor din municipiu. Până atunci, rămânem cu un gust amar în ceea ce privește calitatea acestei lucrări, care încă nu a fost recepționată însă s-a degradat.

Problemă remediată

„Joi, 15 februarie, executantul lucrărilor de reabilitare a străzii 6 Vânători a remediat defecţiunile apărute la nivelul părţii carosabile. Cu toate că reprezentanţii Primăriei Municipiului Arad au sesizat constructorul încă de acum câteva zile, condiţiile meteo nu au permis efectuarea reparaţiilor. Având în vedere faptul că lucrarea nu a fost încă recepţionată, constructorul a realizat aceste lucrări pe propria chelutială. Strada 6 Vânători a fost reabilitată în cadrul obiectivului „Reabilitare străzi în Municipiul Arad, obiectiv finanțat prin Programului Național de Dezvoltare Locală”, a declarat Ralu Cotrău, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.

reparatii

reparatii-3

reparatii-4

Strada 6 Vânători, segmentul linia ferată – centură, a fost reabilitată și finalizată în septembrie 2017. A cedat la nici patru luni în dreptul a două guri de canal.Cititorii noștri ne-au contactat pe adresa redacției Jurnal arădean/Aradon pentru a ne semnala faptul că pe 6 Vânători, unde lucrarea d...7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor