Mircea Jichici (primar Lipova): „Ţolea uită că actuala groapă de gunoi este opera PDL”

De Simion Todoca
5Comentarii
Mircea Jichici (primar Lipova): „Ţolea uită că actuala groapă de gunoi este opera PDL”
Primarul oraşului Lipova, Mircea Jichici, se arată contrariat de atacurile „mârşave” lansate de consilierul judeţean Adrian Ţolea.

Acesta din urmă- spune edilul- „a acuzat situaţia gropii de gunoi din oraşul Lipova, însă a uitat să menţioneze faptul că această problemă este moştenită de la vechea conducere PDL-istă a oraşului”.

„Am văzut poziţia lui Adrian Ţolea şi pot să vă spun că, prin spusele sale, încearcă să inducă opinia publică în eroare. De altfel, jumătăţile de adevăr şi minciunile sunt specifice foştilor PDL-işti, actualmente îmbrăcaţi în haine liberale. Adrian Ţolea face nişte acuzaţii extrem de grave, care nu au nicio legătură cu realitatea, şi arată situaţia neconformă a gropii de gunoi, situaţie generată în realitate, de fosta administraţie a oraşului, condusă de prietenii domnului Ţolea, de la PDL. Ţin să îi reamintesc faptul că această groapă de gunoi a fost moştenită de la primarul Marius Jurcă, reprezentant al PDL, care, în timp ce alte oraşe au aderat la master-planul judeţean de deşeuri, a preferat să rămână în afara proiectului. Nu înţeleg de ce abia acum vede Adrian Ţolea problemele şi nu a spus nimic înainte ca noi să moştenim această situaţie. Domnul Ţolea este şi director la Asociaţia de dezvoltare Intercomunitară Sistem Integrat de Gestionare a Deşeurilor judeţul Arad (ADI Deșeuri) însă activitatea desfăşurată acolo lasă de dorit. Proiectul acestei asociaţii trebuia implementat de ani buni, însă acest lucru nu îl împiedică pe domnul director să încaseze salarii mari fără a face mare lucru. Mă uimeşte faptul că un om care nu îşi face treaba la locul lui de muncă vine şi îşi bagă nasul în problemele altora. Inventează, speculează şi – în final – aruncă minciuni în spaţiul public, doar din dorinţa de a puncta din punct de vedere politic. Oamenii din Lipova ştiu foarte bine cine sunt aceşti PDL-işti vopsiţi în liberali şi i-au taxat la alegerile de anul trecut. La fel vor face şi la alegerile viitoare, întrucât manipulările domnului Ţolea nu ţin, cel puţin nu în oraşul Lipova”, a spus Mircea Jichici, primarul oraşului Lipova.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor