Mişcarea personalului didactic continuă

„Miscarea personalului didactic continua pâna la începerea noului an scolar”, a anuntat inspectorul scolar general Liliana Antonescu în cadrul unei conferinte de presa. În perioada 3-5 mai a avut loc discutarea si solutionarea propunerilor facute de inspectorii scolari de specialitate în comisia de mobilitate a personalului didactic din Bihor.

Luni a fost afisata lista cadrelor didactice detasate în interesul învatamântului, iar marti s-au emis deciziile de detasare.

Pâna în 12 mai, unitatile de învatamânt trebuie sa transmita inspectoratului scolar lista cadrelor didactice care au primit avizul Consiliului de Administratie pentru detasare sau suplinire, aplicând principiul continuitatii.

Si absolventii din 2006


Având în vedere ca urmeaza concursul national unic pentru ocuparea posturilor/catedrelor didactice declarate vacante, pâna la data de 17 mai se vor transmite datele pentru publicarea pe portalul Ministerului Educatiei si Cercetarii (MEC) a listei actualizate cu posturile/catedrele didactice vacante titularizabile, cât si a celor vacante/rezervate netitularizabile, respectiv afisarea acesteia la Inspectoratul Scolar.

Înregistrarea cererilor candidatilor, inclusiv pentru absolventii 2006, se va face la secretariatul comisiei de mobilitate a personalului didactic din inspectoratul scolar, în perioada 18-29 mai, iar pâna în 11 iulie absolventii promotiei 2006 vor depune adeverinta de absolvire si vor valida fisa de înscriere.

Etapa computerizata


În perioada 30 mai – 5 iunie se va realiza validarea fiselor de înscriere de catre candidati, cu exceptia absolventilor promotiei din acest an, urmând ca în 7-9 iunie sa aiba loc extragerea din aplicatia MEC a situatiei preliminare cu numarul total de posturi didactice vacante titularizabile pe specialitati, precum si numarul total al candidatilor înscrisi. Concursul va fi în 12 iulie.

Afisarea rezulatelor finale se va face pâna la 25 iulie. Va urma apoi prima etapa de repartizare computerizata, în ordinea descrescatoare a notei/mediei obtinute la concurs, pe posturi/catedre didactice vacante titularizabile a cadrelor didactice participante la concursul unic care au obtinut minim nota/media 7,00.

Ioana Iuhas
0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !