Missy Elliott rupe tacerea

Missy Elliott rupe tacerea

Missy Elliott lucreaza in prezent la scenariul unui film care urmeaza sa spuna povestea vietii ei.
Cantareata a fost incurajata sa fie cat se poate de sincera si deschisa si sa astearna pe hartie cele mai dureroase amintiri.

Missy rupe tacerea si vorbeste despre abuzurile suferite din partea tatalui in copilarie si violul la care a fost supusa pe cand avea 8 ani de catre un var in varsta de 16 ani.

“Lucrez la filmul despre viata mea, despre care multa lume nu stie nimic”, declara rapperita saptamana trecuta unor reporteri care i-au solicitat un interviu dupa ce a iesit de pe scena American Music Awards, unde-i fusese inmanat premiul pentru cea mai buna artista hip-hop/rap a anului, distinctie obtinuta si in 2004.

“Am fost un fel de personaj in lumea televiziunii, in ce priveste videoclipurile mele si alte lucruri pe care le-am facut, insa nimeni nu stie ca am fost abuzata de tatal meu si ca am fost violata de varul meu de 16 ani cand eu aveam doar 8. Asa ca toate astea vor putea fi vazute curand”, a mai spus Missy.

Cantareata se simte in forma, fericita ca a depasit cu bine perioada de 6 luni de recuperare ce a urmat unei interventii chirurgicale dificile la tendonul lui Ahile.

Missy Elliott se pregateste sa filmeze la mijlocul lui decembrie un nou videoclip, in Los Angeles.