Mulțumesc, iubite dascal!

De F.I.
Mulțumesc, iubite dascal!
Un amplu program de activități de Ziua Mondială a Educației la Școala Gimnazială Nr. 5 Arad.

ARAD. Cu ocazia Zilei Mondiale a Educației, la Școala Gimnazială Nr. 5 Arad, a fost lansat de către director prof. Pașcalău Maria, un amplu program de activități, toate menite să scoată în evidență munca și devotamentul oamenilor de la catedră, „meșterii sufletelor” copiilor noștri.

În acest sens, elevii claselor I și-au dovedit receptivitatea, participând activ la întâlnirea cu reprezentanții poliției locale, în cadrul ,,Săptămânii prevenirii criminalității”.

Răsplata pentru munca de formare a tinerelor vlăstare a fost oferită plastic de clasa a II-a D prin ,,Portretul doamnei învățătoare-expoziție de desene”, clasa I B ,,Schițe în stil Da Vinci” și clasele pregătitoare prin desene pe asfalt.

Elevii clasei a III-a C le-au adus un ,,mulțumesc” profesorilor de înot, demonstrându-și abilitățile în cadrul competiției ,,Cupa Educației la înot”.

Dacă elevii clasei a VII-a B au realizat portofolii pe tema ,,Scriitor și dascăl deopotrivă”, prezentând situații de personalități ale literaturii române care au îmbinat vocația creatoare cu cea de iluminare a generațiilor viitoare, elevii clasei I A au reușit să scrie prima lor cărticică. Elevii claselor a II-a B, a IV-a D și a IV-a E au alcătuit compuneri și un colaj ,,Caracterul formează oameni educați” și ,,Chipul învățătoarei mele”.

Clasele gimnaziale au răspuns provocării profesorilor de limbi moderne de a învăța în engleză, franceză și germană, realizând afișe de promovare a studierii limbilor străine.

Un experiment interesant a promovat diriginta clasei a VI-a D: ,,Profesor pentru o zi” i-a făcut pe elevi să intre în contact cu efortul ascuns în spatele unei ore de curs.

„Toate aceste activități – ne-a spus prof. Maria Paşcalău, directorul şcolii – au demonstrat bunele relații care există între elevii și profesorii Școlii Gimnaziale Nr. 5 din Arad, rezultatele obținute atât în această săptămână, cât și în general reprezentând cel mai frumos ,«mulțumesc» adus educatorului ”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !