Municipalul, la 80 la sută

2Comentarii
Municipalul, la 80 la sută
ARAD. Fondurile adunate la Balurile de Cristal din anii trecuţi au ajutat la modernizarea Spitalului Municipal.

Fondurile adunate la Balurile de Cristal din anii 2008 şi 2009 s-au dovedit a fi foarte utile pentru administraţia Spitalului Municipal Arad. Mai multe secţii ale unităţii medicale aflate în clădirea de pe strada Tudor Vladimirescu au fost modernizate cu acei bani, fiind cumpărată şi aparatură medicală nouă.

„În sectorul de sănătate avem nevoie şi de alte fonduri, deoarece banii de la buget sunt insuficienţi pentru modernizări. Aşa că Balul de Cristal a devenit unul dintre evenimentele caritabile de mare amploare, care ajută Spitalul Municipal”, a declarat Levente Bognar, viceprimarul municipiului.

Cu sumele adunate în ultimii doi ani, au fost modernizate secţiile ORL, Oncologie şi Dermatologie. „În urma sponsorizărilor primite în ultimii ani, am reuşit să modernizăm Spitalul Municipal în proporţie de 80 la sută. Ne aflăm pe drumul cel bun şi oferim condiţii tot mai bune pacienţilor noştri”, a declarat Teodora Olariu, managerul Spitalului Municipal. Acest lucru a fost confirmat şi de pacienţii internaţi, care au spus că sunt foarte încântaţi de condiţiile unităţii, de îngrijirile primite de la personal şi de faptul că nu sunt nevoiţi să îşi cumpere medicamente, tot tratamentul fiind primit în spital.

Noi sponsorizări

Preşedintele Asociaţiei Pro Prietenia, Puiu Tarcea, a promis că va încerca să aducă în continuare sponsorizări pentru Spitalul Municipal. „Chiar la sfârşitul acestui an vom primi din străinătate mai multe echipamente şi aparate medicale pe care le vom dona spitalului. Facem tot ce ne stă în putinţă pentru a creşte actul medical din cadrul Spitalului Municipal”, a declarat Tarcea.

„Am modernizat Spitalul Municipal în proporţie de 80 la sută”, Teodora Olariu

JA-A.G.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor