Mureşelul a scăpat de poluare!

Mureşelul a scăpat de poluare!
Prefectul Cristian Stragea, împreună cu directorul de producţie al CET Arad, Pavel Moisă şi directorul Societăţii de Gospodărire a Apelor (SGA) Arad, Spiridon Ursu, au verificat modul în care au fost îndeplinite, de către CET, măsurile convenite pentru a reduce efectele poluării accidentale cu păcură, produse în data de 24.11.2005.

Aşa cum vă informam de curând, în Arad Expres, prefectul s-a arătat foarte nemulţumit în urmă cu două săptămâni, de modul defectuos în care s-a acţionat de către CET. Stragea s-a arătat ieri, însă, mulţumit.

Acesta a subliniat că CET şi-a respectat promisiunea şi a intervenit, în condiţii climatice vitrege, la recuperarea păcurii deversate în canalul Mureşel şi la decopertarea malurilor Mureşelului afectate de deversarea accidentală.

Reprezentanţii CET au adus, de la o firmă specializată din Constanţa, baraje flotante de tip special, care a vor rămâne amplasate pe anumite porţiuni ale canalului Mureşel.

Organele abilitate apreciază că remedierea a fost îndeplinită în proporţie de 95%, şi avându-se în vedere condiţiile climatice existente, procentul a fost declarat mulţumitor.

Simona Mazăre0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !