Mută adăpostul de noapte în Sânicolau

1Comentariu
Mută adăpostul de noapte în Sânicolau
ARAD – Primăria vrea să transmită Direcţiei de Asistenţă Comunitară un imobil care să fie gazda adăpostului.

565 de metri pătraţi de teren intravilan cu casă pe strada Frumoasă din Sânicolaul Mic. Acolo ar urma să fie mutaţi locatarii loviţi de soartă ai singurului Adăpost de noapte din municipiu. Oferta vine de la Primăria Arad, în baza solicitării înaintate de Direcţia de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară, care a cerut transmiterea în administrare a unui imobil în vederea amenajării unui Adăpost de noapte.

Solicitarea a fost înaintată la mijlocul lui februarie şi a fost însoţită cu referiri la condiţiile actuale ale Adăpostului de noapte din Arad: doar 50 de locuri, un spaţiu impropriu oferirii serviciilor şi un imobil notificat într-o acţiune în instanţă. Construcţia cerută acum are fundaţie de cărămidă, zidărie de cărămidă, planşee lemn, învelitoare ţiglă, toate având o stare tehnică bună, un număr de încăperi suficient, cu poziţionare bună, şi, ca atare, poate fi amenajat şi modernizat ca Adăpost de noapte. Spre deosebire de imobilul din prezent cel cerut acum nu face obiectul revendicărilor în temeiul Legii 10/2001. Aleşii sunt, ca atare, solicitaţi să aprobe transmiterea în domeniul public al Municipiului Arad a imobilului din Sânicolaul Mic, iar, mai apoi, în administrarea Direcţiei de Dezvoltare şi Asistenţă Comunitară.

JA-A.B.D.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor