Mutare pe Tarafului

De Adriana Barbu
Mutare pe Tarafului
  Arad. Revendicările îi vor muta pe celebra de pe acum stradă Tarafului. Nu mai rămâne decât ca aleşii municipali să-şi dea votul în şedinţa de joi pentru ca şapte familii evacuate din imobilele retrocedate foştilor proprietari să se mute acolo.

Arădenii au fost selectaţi de municipalitate în baza listei de priorităţi şi la propunerea Primăriei, prin votul aleşilor, ar urma să primească locuinţe sociale în blocurile 4, 5 şi 7 de pe Tarafului.

În expunerea de motive care însoţeşte proiectul se arată şi ce a stat la baza acestei propuneri şi criteriile de selecţie: „În municipiul Arad, aplicarea legilor de retrocedare a imobilelor naţionalizate a generat o problemă socială gravă, prin faptul că numeroase familii, foste chiriaşe în locuinţele fond de stat, sunt evacuate. Aceste persoane au prioritate, prin lege, la repartizarea locuinţelor sociale conform prevederilor H.C.L.M. Arad, nr.117/11.05.2007, s-au stabilit criteriile de acces şi ierarhizare prin punctaj, pentru solicitanţii locuinţelor sociale situate în Arad, ţinându-se cont de vechimea notificării, componenţa familiei, persoane bolnave în familie sau cu handicap”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !