Mutu a primit şi veşti bune

3Comentarii
Mutu a primit şi veşti bune
Firenze – Preşedintele Comisiei Antidoping a Federaţiei Italiene spune că românul ar putea scăpa cu doar 3 luni.

Primele cuvinte ale lui Adrian Mutu după ce a aflat că a fost depistat pozitiv au apărut pe site-ul Fiorentinei: „Sînt în stare de şoc”. El a discutat cu antrenorul Cesare Prandelli, i-a explicat ce s-a întîmplat, acuzîndu-se singur de naivitate. „Nu am făcut nimic rău”, a mai zis atacantul Fiorentinei, care se află permanent în legătură cu avocaţii săi pentru a-şi pregăti apărarea.

Pe pagina de facebook presupusă a fi a lui Adrian Mutu este postat un mesaj în care fotbalistul susţine cu tărie că nu a vrut să trişeze. „Unele momente în viaţă nu pot fi descrise în cuvinte. Tot ce se va lămuri este că nu sunt vinovat. Am nevoie de linişte pentru a îmi pregăti apărarea”.

În funcţie de cum va fi încadrată fapta sa, Adi riscă o suspendare între 3 luni şi 8 ani, ultima variantă însemnînd practic terminarea carierei. Decisiv va fi dacă ce a făcut „a avut intenţie precisă ori nu a existat cunoştinţă de cauză”, cum a indicat presa italiană. Federaţia din Peninsulă îl va suspenda oricum pînă la elucidarea cazului, dar nu pentru mai puţin de 60 de zile.

„Lovitură de teatru”?

„Briliantul” a primit totuşi o veste bună azi, din partea preşedintelui Comisiei Antidoping a Federaţiei Italiane de Fotbal, Giuseppe Capua: suspendarea ar putea dura doar 3 luni!

„Partea pozitivă este faptul că recidiva s-ar putea să nu existe. În sensul că, testul realizat la timpul său în Anglia era unul dispus de societatea respectivă, deci din punct de vedere juridic ar putea să nu intre în contextul controalelor care se fac în Italia. Deci s-ar putea să existe portiţe pentru a nu asocia acest tip de analize celor deja verificate în Anglia. Deci din punct de vedere birocratic să spunem, de natura juridică, ar putea fi diferenţe, iar sactiunea ar putea fi mai lejeră. Cred că ar putea fi trei luni de descalificare”, a spus Giuseppe Capua, preşedintele Comisiei Antidoping a Federaţiei Italiane de Fotbal.

L.S.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor