Muzică românească şi filme cu Florin Piersic, în Changzhou

6Comentarii
Muzică românească şi filme cu Florin Piersic, în Changzhou
A doua zi de vizită în Republica Populară Chineză: delegația Primăriei Arad a „descins” în orașul-partener Changzhou.

Muzică românească. Filme cu Piersic şi tricolor în Changzhon. Despre ce este vorba? Despre cea de a doua zi a vizitei în Republica Populară Chineză a delegaţiei Primăriei Arad, condusă de edilul Gheorghe Falcă. A doua oprire a fost în orașul Changzhou, din provincia Jiangsu. Motivul? Cu ocazia ediției din acest an a Zilelor Aradului, a avut loc semnarea scrisorii de intenție vizând colaborarea între orașul Changzhou – China și municipiul Arad. Şi, ca atare, colaborarea a început.

Potrivit unui comunicat remis de Primărie, „reprezentanții municipalității arădene au fost primiți de către primarul din Changzhou, Ding Chun, de către secretarul general și secretarul general adjunct al orașului– partener. Cu această ocazie, primarul Gheorghe Falcă a oferit omologului său un tablou reprezentativ pentru Arad, primind la rândul său un obiect de artizanat specific regiunii Jiangsu.

În urma discuțiilor purtate, s-a stabilit ca anul viitor, în contextul sărbătoririi a 70 de ani de relații între România și China, o delegație a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad să efectueze o vizită de lucru la partenerii chinezi, respectiv o delegație a Camerei de Comerț din Changzhou să viziteze orașul nostru, în reciprocitate”.

A urmat o vizită a oraşului științelor și educației, dar și a expoziției de planificare a orașului Changzhou, o altă vizită la fabrica de material rulant, la fabrica de metrouri și cea de componente pentru trenuri de mare viteză. Seara s-a finalizat cu o cină de protocol, oferită de primarul din Changzhou.

De asemenea, Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad va semna un acord cu Changzhou Institute of Technology. Ca o surpriză, fotografii chinezi care au vizitat recent Aradul, în cadrul unui proiect de promovare a orașelor partenere, au expus o serie de imagini reprezentative pentru orașul nostru.

Cina oferită de primarul din Changzhon a venit şi ea cu surprize. Aceasta a fost organizată la un cunoscut om de afaceri din oraș, care a decis să-și cinstească vizitatorii într-un mod aparte: la fântana arteziană din fața casei a cântat muzică românească, steagul României i-a întâmpinat pe oameni la intrarea în casă iar omul de afaceri i-a impresionat pe arădeni cu vaste cunoștințe despre firmele românești, actorul său preferat din România fiind Florin Piersic.

Film despre Arad

În cursul zilei de joi, cu ocazia Seminarului de promovare a turismului, va fi prezentat un film despre municipiul Arad.

ch1 ch2 ch3

[caption id=”attachment_2133791″ align=”aligncenter” width=”338″]sdr sdr

[/caption]

[caption id=”attachment_2133794″ align=”aligncenter” width=”600″]dav dav

[/caption]

[caption id=”attachment_2133796″ align=”aligncenter” width=”600″]dav dav

[/caption]

mmexport1540251322154

Taguri: , , ,


6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor