În lumea poveştilor

În lumea poveştilor
Arad - La Grădiniţa P.P 16 Arad a avut loc, zilele trecute, întâlnirea de lucru cu învăţătoarele de la Şc. Gen. nr. 6 Arad, în cadrul parteneriatului „Un pas înainte”. parteneriat derulat între cele două unităţi de învăţământ.

Activitatea cu tema „Ne jucăm şi învăţăm în lumea poveştilor” a fost pregătită şi desfăşurată de educatoarele Bacoş Elena, Musca Mărioara şi copiii de la grupa mare A, de pregătire pentru şcoală.

A fost o activitate matematică, realizată printr-un joc dramatic-interdisciplinar şi care s-a bazat pe consolidare de cunoştinţe.

Copiii de 6 ani au demonstrat că au acumulat cunoştinţe, că şi-au format abilităţi şi comportamente, atât de necesare când paşii îi vor purta pe drumul şcolii. Astfel învăţătoarele au avut ocazia să cunoască copiii cu care vor lucra în anul şcolar care urmează, iar cele care lucrează în acest an şcolar cu copii din grădiniţa noastră au apreciat pozitiv activitatea desfăşurată de educatoare.

La activitate au participat învăţătoarele de la clasele a I a şi a IV a, educatoarele şi directorul unităţii de învăţământ, Pîrva Elena.

V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !