Nagy vrea să vadă plăcerea de a juca

Nagy vrea să vadă plăcerea de a juca
ARAD – „Amicalele” sunt folosite de antrenori pentru a-i ţine pe fotbalişti „în priză”, să le revină încrederea.

Săptămâna aceasta a fost una a amicalelor pentru UTA, căci nu a evoluat în campionat, având etapă liberă, după retragerea celor de la Minerul Lupeni. Cu acest prilej, antrenorii au putut pune la punct şi alte automatisme în joc, dar au putut fi văzuţi la lucru şi cei care au evoluat mai puţin sau chiar deloc pentru „Bătrâna Doamnă”.

Plăcere şi încredere

Mai mult decât atât, Roland Nagy spune că s-a urmărit şi altceva. „Am urmărit ca băieţii să prindă, din nou, plăcerea de a juca. Asta vreau să văd la ei, că îşi doresc cu ardoare să joace fotbal. De aceea am legat aceste meciuri amicale. Sper – în plus – ca jucătorilor să le revină încrederea, avem nevoie ca ei să fie puternici pe acest final de tur. În plus, ne dorim ca automatismele de joc să nu sufere, să fie – tot timpul – actuale. E important să fim în priză în fiecare zi, să nu lăsăm să se instaureze letargia” – a spus Nagy.

Să arate că sunt soluţii

Cei care au evoluat mai puţin ori deloc la UTA, au şansa să arate ce pot. A fost jocul de verificare, contra celor de la Gloria, acum a venit rândul partidei cu FC Hunedoara.

„Aştept de la unii jucători să arate că sunt o soluţie pentru primul unsprezece. Mă refer la cei care au evoluat mai puţin ori deloc pentru UTA. Fiecare dintre ei pot mai mult, de asta sunt sigur. Trebuie să creadă că se pot impune, să se pregătească la fel de bine ca şi până acum, să dea totul. Voi fi mulţumit când ne va fi greu să alcătuim un lot cu care să abordăm un meci” – a mai spus Nagy.

Tot accidentaţi

Cei patru jucători ai UTA-ei, care se pregătesc separat de ceva vreme, au rămas în acelaşi stadiu. Şi azi, Ţucudean, Pascariu, Gâlcă şi Drăgan nu s-au antrenat cot la cot cu colegii, iar maine au şanse minime să evolueze în „amical”. Poate unii, câteva minute, într-o repriză.

Rămâne cum s-a stabilit

Meciul de maine, cu FC Hunedoara, se va disputa de la ora 15.00, pe stadionul „Francisc Neumann”. S-a luat decizia de a nu muta partida în altă parte deoarece gazonul arată destul de bine, iar ploile în Arad s-au mai rărit.

L.S.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase