Năstase i-a făcut contra-bilanţul lui Băsescu

Năstase i-a făcut contra-bilanţul lui Băsescu
Cel care a făcut deja un bilanţ al activităţii preşedintelui Traian Băsescu, după 12 luni la Cotroceni, este Adrian Năstase.

Politicianul care a pierdut alegerile prezidenţiale în urmă cu un an, spune că Traian Băsescu ar trebui, în primul rând, să-şi ceară scuze electoratului, pentru acuzaţiile – rămase nedovedite – legate de presupusa fraudare a alegerilor parlamentare de către PSD. Adrian Năstase crede că, la vremea aceea, acuzaţiile au influenţat rezultatul alegerilor prezidenţiale.

Adrian Năstase consideră că cel care i-a suflat, în urmă cu un an, fotoliul de preşedinte al României a compromis grav, într-un an, relaţiile internaţionale ale României. Expresia licuriciul cel mare a definit viziunea politică a lui Traian Băsescu Băsescu nu e bine văzut nici în privinţa luptei împotriva corupţiei.

“În mandatul său, am asistat la blocarea dosarului cu cea mai mare fraudă – dosarul Flota… dosarul a fost îngropat, procurorii care l-au instrumentat – daţi afară”, aprecizat Năstase.

În opinia lui Năstase, Băsescu a creat scandaluri şi crize politice şi a aruncat pe alţii răspunderea. Năstase spune că actualul şef al statului e şi imoral. A ajuns preşedinte cu voturile PRM şi apoi i-a respins . Chiar dacă i-a găsit atâtea defecte, Adrian Năstase a recunoscut că nu este încă hotărât dacă-l va mai înfrunta pe Traian Băsescu la viitoarele alegeri prezidenţiale.