Închid lucrările la drumuri

7Comentarii
Închid lucrările la drumuri
Închid lucrările la drumuri
ARAD – Mai multe şantiere din Arad, cum ar fi cel de la Fortuna, îşi vor închide lucrările pe 15 decembrie.

Mai sunt maximum două luni în care cei de la drumuri mai pot lucra pe şantierele deschise în Arad, din cauza prognozelor meteo nefavorabile.

În fapt, ICIM a şi stabilit deja, împreună cu Primăria Arad, că va închide şantierul de la Fortuna (zona Saturn) în data de 15 decembrie.

Tot în această perioadă, se vor sista lucrările la şantierul BERD din Vlaicu. Potrivit primarului, prezent joi pe şantier, pentru a vedea primul tronson de asfalt finalizat pe BERD în Vlaicu (tronsonul până la Fortuna), iarna se va putea lucra doar la canalizare şi în nici un caz la starturile de asfalt.

Un lucru e sigur: în zona Pieţei Fortuna, pe 15 decembrie, atunci când lucrările vor fi închise, investiţia gândită aici de Primăria Arad va fi realizată în proporţie de 80%.  „Vor fi finalizate canalizarea pluvială, drumurile şi trotuarele.

Pentru anul viitor vom mai avea de realizat intersecţia cu strada Poetului, acolo unde va fi amplasat un sens giratoriu şi strada Poetului, lucrări care vor începe cel mai probabil în primăvara lui 2008”.

Inaugurări

Cât priveşte lucrarea de reabilitare a liniilor de tramvai şi a străzilor în cadrul proiectului BERD, aici turnarea straturilor de asfalt va fi şi ea sistată, când temperatura va scădea prea mult, în execuţie rămânând doar lucrările care nu sunt aflectate de temparatura de afară.

Pentru perioada în care ICIM şi alte firme care lucrează la drumuri vor decide să oprească lucrările, Primăria şi-a stabilit o altă activitate: aceea de inaugurare a lucrărilor finalizate. Pentru săptămâna viitoare a fost, de pildă, planificată inaugurarea lucrărilor de reamenajare a aleii Boresc din Micălaca.

Declaraţie:  „80% din lucrarea de la Fortuna va fi finalizată”- Gheorghe Falcă

A.B.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor