Ne facem că ploua la Teba?

De MBC
Ne facem că ploua la Teba?
„Ne făceam că plouă. Și ploua. Neîntrerupt”, ultimul spectacol al sezonului, de la Teba.

În data de 2 octombrie, seria de performance-uri oferite la Teba va fi încheiată de un spectacol realizat de actrița Laura Maria Ilea.

„Ne făceam că plouă. Și ploua. Neîntrerupt” este spectacolul ce va fi susținut de actrița Laura Maria Ilea la Teba, în ziua de duminică, 2 octombrie, începând cu ora 19.00. Este o dramatizare după romanul „Și Hams Și Regretel” scris de Matei Florian, spunând povestea unei domnișoare cu picioare pare și a trei pitici pitiți într-o copleșitoare însingurare și îndrumați prin ceață, frig, frisoane, insomnii spre o stare de-a dreptul inefabilă.

„La fel ca romanul de la care pornește, un fantasy clinic, spectacolul e înşelător și învăluitor, crescând în intensitate ca un delir, livrat într-o cheie ludică printr-un discurs încărcat de jocuri de cuvinte și calambururi” – spun cei care vă lansează invitația.

De ce ar fi bine să mergem la acest spectacol? Pentru ca, împreună cu Laura, „mințile și sufletele noastre pitice, care or mai fi dacă or mai fi, câte or mai fi pe unde or mai fi, să priceapă cel mai mărunt și mai aspru și mai trist sens al lumii”. „Ne făceam că plouă. Și ploua. Neîntrerupt”, de și cu Laura Maria Ilea, este o poveste emoționantă despre însingurare și retrăirea unei povești, cea a dragostei supreme, tragice, supusă capriciilor destinului. Laura Maria Ilea creează, pe scenă, o lume plină de farmec, într-un joc tandru, ce contaminează cu fericire întreg universul.

Din echipa acestui spectacol mai fac parte Andra Ocnaru (asistent de regie) și Daniel Munteanu (imagine).

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !