NE SCRIU CITITORII: Pe marginea taxei pentru proprietarii de câini

1Comentariu
NE SCRIU CITITORII: Pe marginea taxei pentru proprietarii de câini
Referitor la viitoarea taxă a proprietarilor de câini, în folosul câinilor vagabonzi, fac următoarele propuneri:

1.Toţi cei care nu au carnet de conducere să plătească o taxă pentru repararea drumurilor în folosul şoferilor 2.Toţi posesorii de autovehicole să plătească o taxă pentru dezvoltarea Căilor Ferate Române 3.Toţi parlamentarii, prefecţii şi primarii din ţară să plătească o taxă în folosul celor fără adăpost şi al şomerilor! De asemenea, să se instituie o taxă (garanţie) pentru elaborarea unor legi proaste (taxa pe prostie). Dacă, în timp, se dovedeşte că legea a fost bună, taxa se restituie celui care a plătit-o!!! Suntem în capitalism şi totul se plăteşte de către toţi! Nu numai prostimea să plătească!!!

Cum poţi califica Hotărârea Consiliului Local care precizează că dacă ai un câine peste 15 kg trebuie să-i pui botniţă???!!! De parcă dacă te-ar muşca unul de 14.900 kg ai fi foarte fericit! Botniţa este pentru toţi câinii care muşcă, indiferent de greutate!!! Paradoxal, în nisipul de joacă pentru copii din parcul Europa, sunt doar căţei de 8-10 kg , care acasă sunt învăţaţi să-şi facă nevoile în nisip! Niciun ciobănesc, Labrador sau Husky nu are acasă lădiţă cu nisip! În parcul Europa sunt peste 50 de câini cu stăpân şi vreo zece vagabonzi. De ce nu se asigură proprietarilor de câini posibilitatea de a traversa Mureşul pe podul din dreptul străzii Ineului şi a o lua la stânga pe malul celalalt, în zona în care pasc nişte vite??? Prima dată oferi şi pe urmă interzici!!!

P.S. De obicei pensionarii îşi plimbă caţeii. Cum crede cineva că, ieşind la plimbare, va căra cineva după el o sticlă de 1 litru de apă ca să spele ceva ce ploaia va spăla oricum mult mai bine?!

V. SUCIU,

ARAD1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor