Nemulţumiţi de autorităţi

10Comentarii
Nemulţumiţi de autorităţi
Nemulţumiţi de autorităţi
ARAD – Asociaţia Suporter Club UTA şi-a făcut publice nemulţumirile în privinţa faptului că autorităţile nu găsesc soluţii concrete de sprijinire a „Bătrânei Doamne”.

De asemenea, referindu-se la şedinţa extraordinară a C.L.M., în care s-a dezbătut subiectul UTA, reprezentanţii acesteia s-au arătat nesatisfăcuţi de absenţa primarului Gheorghe Falcă.

Reproşurile suporterilor

„Constatăm cu dezamăgire că intenţiile consilierilor locali cu privire la sprijinirea clubului UTA sunt de fapt vorbe goale, de vreme ce nu s-a reuşit, timp de două şedinţe, să se aducă pe masa Consiliului un proiect viabil în acest sens, bine documentat, care să cuprindă câteva căi legale de acţiune.

Bunele intenţii ale dânşilor nu s-au <<concretizat>> decât în discuţii sterile, fapt ce ne demonstrează ori neputinţă, ori lipsă de interes.

Între cele două şedinţe CLM care au avut pe ordinea de zi proiectul în cauză, nu am sesizat nicio diferenţă, nicio iniţiativă care să demonstreze că a existat un interes real pentru această problemă, având în vedere timpul mai mult decât suficient avut la dispoziţie.

Salutăm suportul moral al consilierilor locali, însă dorim să atragem atenţia că acesta nu constituie o ieşire din situaţia actuală, domniile lor având datoria faţă de cetăţenii Aradului de a identifica soluţii legale de sprijinire a clubului fanion al oraşului. De asemenea, am constatat cu surprindere absenţa de la şedinţă a primarului Gheorghe Falcă.

Suporter Club UTA consideră că numai printr-un dialog permanent între absolut toţi factorii de decizie din municipiul Arad, cât şi din interiorul clubului UTA, se va putea găsi soluţia optimă pentru asigurarea supravieţuirii şi continuităţii în condiţii de performanţă a <<Bătrânei Doamne>> a fotbalului românesc” – opinează numita Asociaţie.

Reacţia primarului

Sâmbătă, în cadrul emisiunii „În prelungiri” a postului TVR Timişoara, într-o intervenţie telefonică, primarul Gheorghe Falcă şi-a explicat absenţa de la respectiva şedinţă prin programarea sa –anunţată în prealabil- pentru un consult la o Clinică.

Edilul şef al oraşului a subliniat că Primăria a investit masiv în baza materială a clubului, mai mult decât în alte locuri (şi va investi şi în continuare), însă a motivat că este imposibil, din punct de vedere juridic, să fie daţi bani în vederea onorării salariilor fotbaliştilor.

Din partea Asociaţiei Suporter Club UTA, în studio a fost prezent preşedintele Sebastian Bulumac.

A.H.10Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor