Niciun interes lângă patinoar

11Comentarii
Niciun interes lângă patinoar
ARAD. Nicio societate nu s-a înscris la licitaţia organizată pentru închirierea gheretele de lângă pationar.

Nici măcar o firmă nu s-a arătat interesată să investească bani măruniţi lângă patinoarul municipalităţii, profitul fiind imposibil de identificat pentru comercianţi.

Primăria Arad a încercat, totuşi, să-i momească pe investitorii Aradului cu gheretele de lângă patinoar, dar nici prima, nici această a doua încercare a executivului nu a avut sorţi de izbândă.  Direcţia Patrimoniu – Serviciul Zone de Agrement a anunţat, de curând, organizarea pe 16 decembrie, ora 14.00, a licitaţiei publice cu strigare în vederea închirierii unor spaţii comerciale amplasate la Patinoarul artificial, licitaţie ce urma să se ţină la sediul Primăriei Arad, camera 23.

Până ieri, adică cu o zi înainte de licitaţie, nici măcar o firmă nu îşi manifestase intenţia de a participa la această licitaţie, deci de a închiria una din cele patru gherete, fiecare în suprafaţă de 9,3 mp, pentru a desfăşura acolo activităţi de alimentaţie publică şi vânzare de articole sportive (cu excepţia închirierii de patine). Comercianţii mai au la dispoziţie doar câteva ore pentru a-şi manifesta interesul în zonă.

Fără pretendenţi

O licitaţie fără pretendenţi nu este însă o necunoscută pentru organizatori. Primăria a mai avut parte de aşa ceva: pe 9 decembrie, urma să aibă loc prima licitaţie pentru cele patru gherete situate în imediata vecinătatea a patinoarului, însă nici atunci evenimentul nu a avut parte de participanţi.  

O explicaţie ar putea sta şi în faptul că nici obiectivul în jurul căruia sunt plasate gheretele nu are trecere la arădeni. Patrinoarul artificial din Subcetate a stat anul trecut mai mult închis iar, în puţinele zile cât a funcţionat, arădenii nu s-au îmbulzit să se dea cu patinele. Primăria speră că situaţia se va schimba însă în acest an, căci vremea se anunţă potrivită pentru acest tip de activitate.

Necunoscute

Sumele încasate de Primăria Arad de pe urma activităţii patinoarului în iarna lui 2009-2010 sunt pe mai departe o necunoscută, reprezentanţii Municipalităţii nefăcându-le încă publice, deşi e clar: încasările nu sunt greu de numărat.

Adriana Barbu Dănilă

adriana.barbu@informmedia.ro11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor