Nicolae Ioţcu, împrumut de 80.000 de euro!

14Comentarii
Nicolae Ioţcu, împrumut de 80.000 de euro!
ARAD – Preşedintele Consiliului Judeţean Arad, primul oficial local care şi-a făcut publică averea pe anul trecut.

Declaraţiile de avere pe care aleşii sunt obligaţi să le completeze la începutul fiecărui an încep, încet-încet, să fie publicate.

La CJA, preşedintele Nicolae Ioţcu a dat tonul, completându-şi deja declaraţia sa de avere. Declaraţia poate fi consultată pe pagina de internet a instituţiei.

Credit de la o persoană fizică

În 2009, preşedintele CJA a contractat un credit, dar nu de la o bancă, ci de la o persoană fizică. Potrivit declaraţie de avere, preşedintele CJA are un credit de 80.000 de euro, contractat în 2009. Creditul este scadent la 1 septembrie 2019. Acesta se adaugă unui credit mai vechi (care se regăsea şi în declaraţia de anul trecut) contractat în 2007 de la o bancă (61.000 de franci elveţieni), cu scadenţă în iulie 2034.

În rest, neschimbată

Declaraţia de avere a preşedintelui CJA nu conţine, dincolo de creditul menţionat, modificări substanţiale. Dacă în 2008, a obţinut venituri din indemnizaţia de la Senat în valoare de 34.799 lei şi din cea de preşedinte CJA în sumă de 23.655 lei, în anul 2009 a obţinut venituri din indemnizaţia de preşedinte CJA în valoare totală de 53,958 lei.

Ioţcu deţine un teren de 0,45 ha în Săvârşin, şi împreună cu soţia un teren de 1.000 mp în Vladimirescu, un apartament în Arad  de 133 mp şi o casă în construcţie în Vladimirescu. Nu deţine autoturisme şi nici bijuterii scumpe, dar are părţi sociale la o societate comercială.

Singurul din instituţie

De menţionat, deşi consilierii judeţeni, respectiv, vicepreşedinţii Consiliului Judeţean sunt obligaţi de lege să îşi publice declaraţiile de avere, Nicolae Ioţcu este singurul din instituţie care şi-a depus-o, până acum.

JA – S.B.14Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor