Nicolae Pellegrini explică „retragerea”

De Monica Ardelean
2Comentarii
Nicolae Pellegrini explică „retragerea”
ARAD. Nicolae Pellegrini, a venit cu precizări legate de examenul de luni, de la București, pentru postul de inspector școlar general adjunct. Un examen din care s-a retras înainte de proba de interviu. Motivul nu a fost însă nota prea mică obținută la proba scrisă ci conținutul CV-ului.

Redăm în continuare declarația inspectorului: „Retragerea mea de la examen s-a produs în urma aprecierii CV-ului meu cu 6,75 de către comisie, minimul admis fiind 7. Îmi lipseau din dosar hârtii care să dovedească doctorat (ceea ce nu am, dar nici nu este obligatoriu să îl am !), absolvirea unui curs de utilizare a calculatorului (de asemenea, neobligatoriu, necesar fiind, evident să știi să folosești computerul, ceea ce s-a și verificat la prima probă a concursului) și dovezi ale lucrărilor (cărți, publicații, articole etc). Lipsa acestor ultime dovezi este, într-adevăr vina mea. Nu am atașat CV-ului fotocopii ale lucrărilor mele, iar dovada existenței acestora pe internet, de exemplu, nu s-a acceptat. Aceste trei elemente lipsă au valorat 3,25 de puncte. În aceste condiții am considerat să nu iau parte la proba orală, pentru că era oricum inutil efortul. Cu atât mai mult, cu cât nu pot să accept că verificăm nu competențele, ci eventualele hârtii care »atestă« aceste competențe”, a declarat Pellegrini. Referitor la proba scrisă, inspectorul școlar general adjunct a precizat: „În urma probei scrise am avut nota de trecere, la un examen cu subiecte având soluții discutabile, sau chiar greșite. Dar asta e o altă chestiune” a mai punctat Nicolae Pellegrini.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor