Nicu Cojocaru: PRM poate participa la alegeri!

De Simion Todoca
Nicu Cojocaru: PRM poate participa la alegeri!
Preşedintele PRM Arad, Nicu Cojocaru, face apel la toţi membrii partidului să nu se lase intoxicaţi de zvonurile fără acoperire lansate de către presa centrală, privind radierea PRM, pe motiv că nu au fost validate rezultatele congresului.

„A fost, voit sau din cauza lipsei de profesionalism, o intoxicare de presă. Din păcate, unii dintre membrii şi candidaţii PRM din alte judeţe au intrat în panică, speriaţi că PRM nu va putea depune listele. Am solicitat clarificări de la conducerea centrală, astfel că am intrat în posesia Deciziei Curţii de Apel, care dezminte zvonurile.

Prin decizia Curţii de Apel Bucureşti, din data de 07.aprilie.2016, cu privire la dosarul 41337/3/2015, apelul formulat de Partidul România Mare privind validarea Congresului al VI-lea a fost respins.

În această situaţie, Partidul România Mare va ataca decizia Curtii de Apel Bucureşti, utilizînd căile legale de atac. Subliniem că procurorul de şedinţă a consemnat că, în urma studierii dosarului, a constatat legalitatea tuturor actelor depuse şi a propus instantei acceptarea apelului făcut de Partidul România Mare pentru validarea Congresului al VI-lea.

Decizia hotărârii Curţii de Apel Bucureşti nu are nici un efect asupra existenţei Partidului România Mare, înscris în Registrul Partidelor Politice la Tribunalul Municipiului Bucureşti la poziţia 10, partidul continuîndu-şi activitatea legal şi statutar. Conducerea aleasă la Congresul V al Partidului România Mare, cu respectarea Legii Partidelor Politice şi a Statutului, va organiza şi coordona activitatea alegerilor locale din 5 iunie 2016, partidul mobilizîndu-se pentru obţinerea unui scor electoral care să demonstreze că spiritul patriotic şi naţional al Poporului Român nu a

dispărut după moartea preşedintelui fondator, Corneliu Vadim Tudor”, a declarat Nicu Cojocaru.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !