„Noi 2 pentru SMURD”

1Comentariu
„Noi 2 pentru SMURD”
„Noi 2 pentru SMURD”
ARAD – Un exerciţiu de solidaritate şi răspundere civică prin donarea a 2% din impozit. Vezi spot

Adevărul: Ce înseamnă campania „Noi 2 pentru SMURD”?

Monica Puticiu: Această campanie a fost derulată la iniţiativa Societăţii de Medicină de Urgenţă şi Catastrofă din România şi se derulează în toată ţara.

Se doreşte ca 2% din impozitul pe venitul global – care, oricum, merge la bugetul de stat – să fie direcţionat pentru dezvoltarea sistemului medical de urgenţă. 2% viraţi în judeţul nostru se vor reîntoarce în judeţul nostru pentru dezvoltarea Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) Arad – care va fi funcţional în câteva luni.

Adevărul: În ce perioadă se derulează campania?

Monica Puticiu: Campania se derulează până în 15 mai.

Adevărul: Cine ce are de făcut?

Monica Puticiu: „Noi 2 pentru SMURD” este o campanie care se adresează fiecărui cetăţean, fiecărui arădean ce doreşte ca în judeţul lui să fie servicii medicale de urgenţă mai prompte, de un nivel calitativ mai ridicat.

Populaţia judeţului Arad care doreşte să sprijine această acţiune trebuie să îşi solicite fişa fiscală de la angajator şi apoi să ceară de la Direcţia Judeţeană a Finanţelor Publice formularul 230, pe care să-l completeze cu datele de cont ale Fundaţiei pentru SMURD. Fişa trebuie semnată de fiecare cetăţean, nu de angajator.

Adevărul: Ce ar putea face SMURD Arad cu banii strânşi prin această campanie?

Monica Puticiu: Prima prioritate pentru noi – o prioritate îndrăzneaţă – ar fi achiziţionarea unei ambulanţe tip C, cu care am putea asigura asistenţă medicală de urgenţă la un nivel înalt, în municipiu şi judeţ.

Date de identificare SMURD

Fundaţia pentru SMURD

*cod de identificare fiscală: 20177660

*cont bancar: RO10RNCB0188016124700004 deschis la BCR Târgu Mureş.

Banii se vor colecta într-un singur cont şi vor fi investiţi în judeţul de unde aceştia provin, în scopul dezvoltării sistemului medical de urgenţă.

D.D.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor