Noi cursuri postuniversitare la UAV

De Valentin Goran
4Comentarii
Noi cursuri postuniversitare la UAV
Facultatea de Științe Economice din cadrul UAV propune cinci cursuri postuniversitare în domeniul economic.

Noi cursuri universitare la UAV. Este vorba despre „Administrarea afacerilor în turism și industria ospitalității” (10+3 credite), „ Expertiza contabilă și consultanță fiscală” ( 10+3 credite), „Finanțe manageriale în contextul internaționalizării afacerilor” (8+3 credite), „Tehnica operațiunilor financiar-bancare” (8+3 credite) și „Managementul resurselor umane și leadership, 90 ore didactice” (10+3 credite).

Cursurile, 90 de ore

Cei care doresc să se înscrie o pot face în perioada 15 februarie – 1 martie la secretariatul Facultății de Științe Economice din clădirea de pe Bd. Revoluției nr. 77, de luni până vineri, între orele 09:00-15:00. Nu se percepe taxă de înscriere.

„Ne bucurăm că putem oferi celor care doresc să se specializeze aceste cursuri în cadrul Facultății de Științe Economice. Cursurile postuniversitare reprezintă oportunități de specializare accesibile oricărui absolvent de studii superioare, indiferent de vârstă. Îi așteptăm pe cei care doresc să se specializeze pe unul din aceste domenii”, a declarat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

Înscrierea candidaților

Dosarele candidaților trebuie să conțină următoarele documente: cerere tip de înscriere, diploma de licență în original și copie a diplomei de licență și a foii matricole (a suplimentului la diplomă), certificat de naștere în original spre certificare și o copie a acestuia, certificat de căsătorie în original spre certificare (unde este cazul) și o copie a acestuia, adeverința medicală tip eliberată de către cabinetele medicale sau de către medicul de familie care să ateste că solicitantul este apt pentru profilul la care candidează. Costul unui curs este de 900 lei iar admiterea se va efectua pe baza analizei dosarelor.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor