Noi santiere pentru apa

4Comentarii
Lucrări de modernizare a rețelelor de apă FOTO: JA
Lucrări de modernizare a rețelelor de apă FOTO: JA
Compania de Apă anunță demararea unor lucrări de modernizare a rețelelor de apă în mai multe zone ale municipiului.

ARAD. 20 de locații, străzi și incinte ale blocurilor vor intra în șantier în lunile care urmează. Compania de Apă Arad (CAA) organizează o licitație pentru reabilitarea rețelelor de apă potabilă și branșamente în două zone ale municipiului Arad, respectiv Pârneava și cartierul Aurel Vlaicu. Peste șase milioane de lei (aproximativ 1,5 milioane de euro) sunt pregătiți de către cei de la Apă pentru plata celor două lucrări cerute de companie. În ceea ce privește zonele care intră la reabilitat în cartierul Pârneava, se va lucra pe străzile Pădurii, Griviței, Episcop Roman Ciorogariu, Clujului, Oituz, Gheorghe Doja, Liviu Rebreanu, Abatorului și Andrenyi Karoly. În celălalt cartier, în Aurel Vlaicu, se va lucra pe străzile Școalei, Constantin Brâncuși, Vasile Conta, Bucegi, Constantin Brâncoveanu, Aleea Tomis, Aleea Ulise, Oborului, Aleea Amara, Calea Aurel Vlaicu, dar și în incinta blocurilor I4-I6.

2,4 milioane de lei

Prima lucrare, respectiv cea din zona Pârneava, va avea o lungime totală de aproximativ opt kilometri și va costa peste trei milioane de lei, iar lucrarea din Aurel Vlaicu va costa aproximativ 2,4 milioane de lei, aici urmând să se reabiliteze aproximativ cinci kilometri de rețea de apă și branșamente. La aceste sume se adaugă și un procent de 10 la sută, reprezentând cheltuieli neprevăzute.

Termene

În licitația organizată de CAA se stipulează faptul că pe primul lot (Pârneava) termenul de execuție este de 12 luni, în timp ce pentru lotul doi lucrările vor trebui realizate în opt luni. Pentru ambele loturi, garanția de execuție trebuie să fie de 24 de luni de la data recepției.

CITESTE SI:

Noua masini noi pentru Apa4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor