Noii directori de spitale, numiţi pentru trei luni

Noii directori de spitale, numiţi pentru trei luni
Eugen Nicolăescu, a anunţat numele noilor directori ai spitalelor. Noii şefi sunt numiţi interimar, pentru trei luni, până când se vor organiza concursuri pentru aceste posturi.

Silviu Rădulescu, proaspăt numit la şefia Spitalului Municipal, în locul lui Sorin Oprescu este specialist al Băncii Mondiale pe probleme de sănătate.

Silviu Rădulescu spune: ,,E o provocare, Municipalul este un spital modern, nu voi face schimbări de personal, vom lucra însă la serviciile medicale.”

Consiliul de administraţie al spitalului Elias s-a întrunit însă ieri şi l-a confirmat în funcţia de director pe Sorin Oprescu. Şi asta pentru că Spitalul este subordonat Academiei Române şi nu Ministerului Sănătăţii. În aceste condiţii nu este clar cine va fi de acum în colo director la Elias.

Situaţia e încurcată şi la spitalul Bagdasar – Arseni. Potrivit listei lui Nicolăescu noul director este medicul Claudiu Turculeţ. Totuşi, Vlad Ciurea, rămâne şi el în funcţia de director pentru că la el nu a ajuns ordinul de destituire din funcţie.

La spitalul Caritas, noul director este membru PNL şi medic stomatolog, Bogdan Jansen. La spitalul Fundeni director este de ieri Şerban Marinescu, până acum medic la Spitalul Militar. Adjuncţii lui sunt Irinel Popescu, senator PC şi Ionel Sinescu. În locul lui Florian Popa la spitalul Pantelimon a fost numit un medic ortoped care a absolvit şi ASE-ul Dan Şerban.

La institutul de Cardiologie CC Iliescu este Cezar Macarie. Directorul adjunct este Şerban Bubenek, prim-vicepreşedinte al Partidului Popular Creştin Democrat. La Craiova, noul director, Mariana Calangiu, este consilier judeţean PNL.

Noul director de la Spitalul judeţean Botoşani, Mimor Ovidiu Florentin, are aceeaşi culoare politică. În total, în Capitală au fost numiţi 7 noi directori, iar în ţară 8. Cu două excepţii, toţi sunt medici.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !