Norocul a părăsit-o pe UTA

37Comentarii
Norocul a părăsit-o pe UTA
„Bătrâna Doamnă” a făcut un joc bun la malul Mării, dar ratările au privat-o de punct(e).

Ne-am pus destule speranţe în meciul de la Constanţa, cu Farul, deoarece UTA nu întâlnea un adversar de temut, ci unul modest, care era în criză de puncte, cu un antrenor ce stătea la mâna acestui joc.

Trebuie să ne pară rău de faptul că UTA a venit cu mâna goală de la malul Mării, căci era o „pâine bună de mâncat”, aşa cum aştepta şi a anunţat Marin Barbu. Un gol, căzut chiar în debutul meciului, marcat de Nanu, la o greşeală a lui Chiriţă şi Paşcovici, a făcut ca Farul să obţină trei puncte mari. Arădenii au fost responsabili cu marile ratări ale meciului, de multă vreme cei de la UTA neavând atâtea ocazii într-un meci.

Au fost două bare, semnate Chiţa şi Roszel, dar şi ratări incredibile, precum cele a lui Chiţa, Edson sau Drida. UTA a dominat marea majoritate a meciului, dar nu a găsit cele mai bune soluţii în faţa porţii.

Gazdele au părut că nu pot face mai mult, dar golul din min. 4 le-a oferit o linişte, mai ales în propria treime de joc, acolo unde au reuşit să destrame multe dintre atacurile iniţiate de arădeni.

Nici noroc nu a avut „Bătrâna Doamnă”, deoarece barele au ţinut cu Farul, la două faze în care portarul Curcă era bătut.

Una peste alta, am văzut un meci în care nu a câştigat echipa cea mai bună, dar sunt premise ca UTA poate să-şi revină, e obligată ca în etapa următoare să câştige. Sunt trei puncte mari pierdute de UTA, dar la fel de importante ajunse în tolba celor de la Farul.

Farul – UTA 1-0 (1-0)

Stadion „Farul” teren alunecos, timp rece, spectatori 100. A marcat: Nanu – min. 4.

Farul: Curcă – Farmache, Şchiopu, Gheară, Maxim – Băcilă, Pătraşcu, Voiculeţ, Nae (min. 82 – Mendy) – Chigou (min. 74 – Guriţă), Nanu (min. 62 – Mala).

UTA: Huţan – Bălan, Chiriţă, Chiţa, Paşcovici, Vasiljevic – Hora (min. 61 – Hidişan), Djokovic (min. 61 – Fl. Dan), Drida – Roszel – Edson (min. 68 – M. Ilie). Au arbitrat: A. Ioniţă – la centru, N. Marodin şi V. Marinescu – asistenţi. (toţi din Bucureşti).

Rezervă: M. Drăgănescu – Breaza. Cartonaşe galbene: Chiriţă şi Roszel.

L.S.37Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor