Noul prim adjunct al ISU Arad și-a preluat atribuțiile

De Ioana Costas
2Comentarii
Noul prim adjunct al ISU Arad și-a preluat atribuțiile
A promovat concursul organizat – în iulie – pentru ocuparea funcției de prim adjunct al ISU Arad, iar acum și-a preluat atribuțiile.

Începând cu 24 iulie, ca urmare a promovării concursului organizat de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cătălin George Pintescu-Grădinaru a fost numit în funcţia de prim adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad. Noul prim adjunct al ISU Arad este absolvent al Facultăţii de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „ Alexandru Ioan Cuza”, promoţia 2000. În perioada 2000-2002, a fost locţiitor al comandantului Detaşamentului de Pompieri Piteşti, din 2002 până în anul 2015 a fost ofiţer specialist în comandamentul ISU Argeş, din 2015 fiind detaşat la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă până în anul 2016 când a fost împuternicit prim adjunct la ISU Olt.
După absolvirea facultăţii de pompieri, şi-a completat studiile în domeniul situaţiilor de urgenţă şi a managementului conducerii, la Academia de Poliţie – Centrul de Studii Post Universitare, Institutul de Studii pentru Ordine Publică. Colonelul Cătălin George Pintescu Grădinaru a obținut nota 7,17 la concursul pentru ocuparea postului de prim adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad organizat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Noul adjunct al ISU Arad a fost singurul candidat la concurs.

Taguri: , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor