„Nu mănâncă fără ziar!”

De Diana Dutu
1Comentariu
„Nu mănâncă fără ziar!”
© Cei mai norocoşi abonaţi din septembrie, în redacţia Jurnal arădean FOTO: DIANA DUŢU
I se întâmplă unui abonat fidel al Jurnalului arădean. Dovadă că cititul poate da dependenţă.

Jurnal arădean i-a premiat, luni, pe zece dintre cei mai fideli cititori din luna septembrie. Fiecare dintre norocoşi s-a ales cu câte 200 de lei, drept răsplată pentru că s-au abonat la ziar şi îl citesc zi de zi.

Cuvântul cititorilor…

Doina Rus este administrator al unei ferme viticole din Șiria și spune că „oricât de obosită vin de pe teren, citesc ziarul cu multă plăcere. De doi ani de zile depun talonul de concurs lună de lună. Ultima dată l-a depus fiica mea şi… iată că am câştigat. A fost o mare bucurie!” – mărturiseşte şirianca norocoasă.

Ioan Micula din Cuvin îşi aminteşte că e abonat la ziar de pe vremea când se numea Flacăra Roşie dar, indiferent de nume, îl citeşte cu la fel de multă plăcere. Arădeanul Ioan Neagu ştie sigur: „Sunt abonat de la 1 octombrie 1961, cu doi ani lipsă, cât am fost în armată. Şi îmi place foarte mult ziarul!” Isai Coman, din Caporal Alexa, e abonat la ziar din anii ‘70 şi luna aceasta a câştigat pentru a patra oară la concursul „Premiile de fidelitate”. Fiind pensionar, deci cu suficient timp liber, spune că citeşte ziarul din scoarţă în scoarţă.

După două câştiguri la „Cuvinte norocoase!” şi actualul premiu de fidelitate, Florica Trancotă e convinsă că a ajuns vedetă în Sântana. „Mie îmi place tot ziarul, e foarte bun. Eu sunt fan sudoku, dar soţul meu nu mănâncă fără ziar! Vă rog să nu îl ţineţi la cură de slăbire” – ne-a transmis fidela din Sântana.

La fel ca Ilie Contraş din Iratoşu, şi arădeanul Ioan Dan Şiculan a câştigat al doilea premiu de fidelitate din viaţa sa. „În fiecare zi citesc Jurnal arădean, încă de dimineaţă. Cel târziu la ora 7.30 ziarul e la mine şi nu mă apuc de treabă decât după ce îl răsfoiesc” – spune Ioan Dan Şiculan. Şi Maxim Petcuţ din Arad se află la al doilea câştig la „Premiile de fidelitate” şi zice că „sunt mulţumit de conţinutul ziarului, am abonament pe tot anul”. Arădeanca Viorica Sfăt completează: „Îmi place foarte mult ziarul, sunt foarte mulţumită de Jurnal arădean. De multe ori îl citesc dimineaţa şi îl reiau după-masa” – mărturiseşte fidela cititoare.

Ce fac cu banii?

Ioan Dan Şiculan a hotărât: va pune banii la puşculiţă pentru o vacanţă la schi, la iarnă. Doina Rus va împărţi premiul celor doi copii, Aurel şi Rodica. Viorica Sfăt le va da banii celor două nepoţele ale sale, Cristina şi Andreea. Florica Trancotă zice că a cheltuit anticipat premiul de fidelitate, pe un pelerinaj de două zile în Maramureş, dar va dărui o părticică din câştig şi nepoatelor sale, Bianca şi Irina. Isai Coman va cheltui banii primiţi de la Jurnal arădean pentru achiziţionarea unei pompe submersibile pentru prister.

Taguri: , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor