Nu se mai inchide circulatia pe A1 intre Soimus si Simeria

De Marcel Hoster
Nu se mai inchide circulatia pe A1 intre Soimus si Simeria
© Tion: Nu se mai inchide circulatia pe A1 intre Soimus si Simeria
Anunțată sâmbătă, închiderea circulației rutiere pe autostrada A1 între Șoimuș și Simeria, pentru conectarea cu lotul 4 din Lugoj – Deva, nu va mai avea loc! Din discuțiile purtate între Compania de Drumuri și antreprenorul care a cerut aprobarea închiderii traficului s-a ajuns la concluzia că o asemenea măsură ar fi „inutilă”, după cum anunță chiar responsabilii de la CNAIR.

Nu se mai închide traficul la nodul de la Șoimuș! După ce aveau parte de un trafic infernal pe un carosabil groaznic, de la Margina până la Deva, șoferii ar fi întâlnit la intrarea pe A1 la nodul de la Șoimuș o nouă blocare a accesului spre autostradă. Aceasta pentru că traficul între Șoimuș și Simeria urma să fie închis pentru legarea acestui tronson de lotul 4 din Lugoj – Deva. Din fericire, măsura se amână!

„Având în vedere faptul că nu au fost finalizate toate procedurile necesare realizării racordului între Șoimuș și Simeria și pentru a nu ține închis inutil un sector de autostradă, conducerea CNAIR a convenit cu Antreprenorul ca instituirea măsurii de închidere efectivă a circulației să fie luată în momentul în care vor începe lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). În urma discuțiilor dintre cele două părți, constructorul a confirmat că poate desfășura sub trafic anumite lucrări premergătoare și că nu este necesar să se închidă circulația prematur, deși exista o aprobare în acest sens cu data de 10.09.2018. Având în vedere situația, s-a luat decizia ca măsura închiderii efective a circulației să fie amânată până pe data de 8 octombrie, moment în care vor începe lucrările propriu-zise pentru racordarea celor două sectoare de drum. Antreprenorul a dat asigurari că va lua toate măsurile pentru a eficientiza intervenția necesară realizării racordului și estimează că va finaliza lucrările în data de 15 noiembrie 2018”, a anunțat CNAIR.

Circulația rutieră urma să fie închisă pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !