Nu vor să-l judece pe Tender

Nu vor să-l judece pe Tender
Nici Tribunalul Arad şi nici Tribunalul Timiş nu vrea să judece cazul Tender, cel în care omul de afaceri a înaintat o contestaţie la executarea pedepsei sale.

Omul de afaceri a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti la 12 ani şi 7 luni de închisoare pentru evaziune fiscală. Iniţial, Ovidiu Tender a depus contestaţie la executare la Tribunalul Timiş. Acesta, în 26 august, şi-a declinat competenţa: „Admite excepţia de necompetenţă teritorială a Tribunalului Timiş. Declină competenţa de soluţionare a contestaţiei la executare formulată de contestatorul Tender Ovidiu Lucian, încarcerat în Penitenciarul Arad, referitor la pedeapsa închisorii aplicată prin sentinţa penală nr.2858 din 16.12.2014, pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia l Penală, în dosar nr. 2876/3/2006, în favoarea Tribunalului Arad. Definitivă”. Aşa că dosarul a ajuns la Tribunalul Arad. Joi, 1 octombrie, instanţa arădeană a decis să-şi decline competenţa de soluţionare a contestaţiei contra executării sentinţei pronunţată de Tribunalul Bucureşti în favoare Tribunalului Timiş. „Constată conflictul negativ de competenţă între Tribunalul Timiş şi Tribunalul Arad şi în baza art. 51 alin.2 Cod procedură penală sesizează Curtea de Apel Timişoara, cu soluţionarea conflictului negativ de competenţă”, se arată în soluţia Tribunalului Arad. Acest lucru înseamnă că urmează ca judecătorii Curţii de Apel Timişoara să soluţioneze conflictul şi să repartizeze Tribunalului Arad sau Timiş cauza.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !