O altfel de şcoală

1Comentariu
MISCA – „O altfel de şcoală” este primul subproiect câştigat de Şcoala Generală „Titus Popovici” Mişca.

Subproiectul a fost câştigat în cadrul programului de granturi Şcoală – Comunitate, din cadrul Proiectului pentru Învăţământul Rural, proiect finanţat de Banca Mondială şi Guvernul României, în cea de-a a patra rundă de competiţie.

Valoarea lui este de 19.850 RON căreia i se adaugă valoarea de 2.470 din contribuţia comunităţii locale şi contribuţia partenerului şcolii, Fundaţia PRO-PRIETENIA Arad.

Subproiectul se va desfăşura pe parcursul a nouă luni, perioadă în care se vor organiza diverse activităţi educaţionale care vor oferi elevilor ocazii diverse de formare, dezvoltare şi exersare de deprinderi şi abilităţi. Prima activitate a fost cea de lansare a proiectului. La aceasta au participat reprezentanţi ai Unităţii Judeţene de Implementare a Proiectului, fundaţia parteneră în proiect PRO-PRIETENIA, directori ale şcolilor din zona Chişineu-Criş, reprezentanţi ai comunităţii locale, părinţi, elevi, cadre didactice, urmând a se realiza apoi alte activităţi precum înscrierea elevilor pentru cercurile incluse în subproiect: cerc de limba şi literatura română, de limbi moderne (engleză), foto, de arte plastice, de istorie, sportive. Elevii care se vor evidenţia la aceste cercuri vor participa la o tabără şcolară gratuită. Rezultatele vor fi prezentate în revista şcolară „TIMPUL”, editată în cadrul acestui subproiect.

L.F.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor