„O cariera pentru viata ta!”

De Vasile Filip
„O cariera pentru viata ta!”
UVVG a demarat proiectul „O carieră pentru viața ta! Oportunități de carieră prin consiliere și orientare profesională”

ARAD. Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, în parteneriat cu SC Ascent Group SRL, a demarat un nou proiect intitulat „O carieră pentru viața ta! Oportunități de carieră prin consiliere și orientare profesională”, cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Zilele trecute, la Hotel Continental Forum Arad, s-a desfășurat conferința de lansare a proiectului, la care au participat persoanele care au dorit să se informeze cu privire la activitățile proiectului, precum și posibilitățile de a participa la aceste activități.

Evenimentul a adus, în același timp, în atenția participanților importanța colaborării dintre mediul de afaceri și școală pentru integrarea elevilor și studenților pe piața muncii, precum și modalități și oportunități de cooperare pentru pregătirea elevilor și studenților conform cerințelor pieței prin workshop-uri și dezbateri.

Prof. univ. dr. Coralia Cotoraci, rectorul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a subliniat: „Ne bucurăm foarte mult pentru câștigarea și lansarea proiectului „O carieră pentru viața ta! Oportunități de carieră prin consiliere și orientare profesională”, depus de prof. univ. dr. Horațiu Șoim, prorector al Universității noastre, împreună cu un colectiv merituos de la Facultatea de Științe Economice și Facultatea de Științe ale Educației, împreună cu mediul de afaceri, care sperăm să fie de un real folos pentru tinerii din județul Arad”.

Program integrat

Obiectivul general al proiectului îl constituie facilitarea luării unei decizii informate, privind intrarea pe piața muncii, respectiv continuarea studiilor atât de către absolvenții de liceu, cât și de universitate, din județul Arad, în cadrul unui program integrat de informare, consiliere și orientare profesională.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !