O carte document pentru UAV

De Monica Ardelean
O carte document pentru UAV
Cel de la XIII-lea volum al colecției „Universitatea Aurel Vlaicu” a fost lansat la UAV.

ARAD. Un nou volum dintr-o colecție document despre viața universității de stat arădene: „Universitatea Aurel Vlaicu 2011-2012” scris de Lizica Mihuț. Este cel de al XIII-lea volum care face un periplu printre cele mai importante evenimente din viața academică a UAV. Reflectate în presă, fie că e vorba de vizite ale unor personalități academice sau de proiecte de succes derulate de către profesorii universității, toate se constituie ca documente care reflectă dinamica unei comunități în plină dezvoltare. Vorbind despre colecția aceasta profesorul Anton Ilica declara „Setul de volume, cele XIII conțin peste 800 de pagini, atât cât conține un dicționar Larousse sau alte asemenea. Ocupă un raft de bibliotecă. Toate aceste pagini vorbesc despre încrederea doamnei Lizica Mihuț în viitorul UAV”.

Istoria prinsă în carte

Nu e un roman, nu e o carte de memorii. E o carte cu valoare documentară care va vorbi peste vremi despre drumul pe care universitatea de stat l-a parcurs în ultimii ani.

„Am vrut să cuprind cele mai importante momente ale universității, să le consemnez pentru a rămâne ca dovadă peste ani a muncii noastre. Împreună cu colegii mei am făcut eforturi pentru a ridica universitatea de stat din Arad, suntem o echipă ale cărei rezultate merită să fie menționate și redate comunității” a declarat prof.univ.dr. Lizica Mihuț, autorul acestei colecții. Care au fost personalitățile ce au fost în vizită în anul academic 2011-2012 la Arad, la UAV, care au fost momentele cele mai frumoase din viața universitară, toate acestea în cel de al XIII-lea volum al colecției „Univeristatea Aurel Vlaicu Arad”.

„E o carte despre o comunitatea academică vie” Lizica Mihuț.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !