O iniţiativă ce se vrea repetată

De Daniel Scridon
O iniţiativă ce se vrea repetată
Actuala Comisie Judeţeană a Arbitrilor a venit cu ceva nou, care să stimuleze „fluieraşii” din fotbalul arădean. Şi, ca martor al evenimentului, pot confirma justeţea unei astfel de iniţiative, Consfătuirea arbitrilor şi asistenţilor de Liga 4 de la Căsoaia fiind apreciată de participanţi.

Timp de două zile, într-un altfel de cadru, în mijlocul naturii, în Tabăra Căsoaia, 26 arbitri au trecut peste testarea teoretică şi fizică şi au participat la un curs de instruire, în care lectori au fost Răzvan Cadar, Corneliu Tiulea, Marius Alexa şi Leontin Buda. Responsabil cu partea de imagini a fost Romulus Tănăsescu, cursul fiind unul interactiv, în care arbitrii au analizat anumite faze şi s-au pus la curent cu modificările apărute în Legile Jocului. Invitaţi de onoare au fost arbitrii divizionari arădeni, dar din motive obiective, doar Casian Băla şi Alina Mihoc au fost părtaşi la experienţa de la Căsoaia.

„Am încercat să ieşim din stereotip şi, ţinând cont de concluziile participanţilor la această consfătuire, am făcut un lucru bun. Vom încerca să repetăm astfel de acţiuni, de ce nu, chiar şi cu arbitrii din eşaloanele inferioare” – ne-a declarat Răzvan Cadar, preşedintele Comisiei Judeţene a Arbitrilor.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !