O lună iulie plină de evenimente în judeţ

De Alin Gherasim
O lună iulie plină de evenimente în judeţ
Festivaluri, parade, nedei sau sărbători, toate vor fi organizate în luna iulie de către Centrul Cultural Judeţean Arad.

Centrul Cultural Judeţean Arad anunţă că luna iulie va fi una aglomerată din punct de vedere al evenimentelor culturale care vor fi organizate în tot judeţul. „Luna iulie este foarte bogată în evenimente culturale la care dorim să invităm toţi arădenii. Continuăm seria spectacolelor de la Teatrul de Vară, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, dar acordăm o atenţie deosebită şi acţiunilor din judeţ. Amintim aici Festivalul Părădăicilor de la Macea, Festivalul concurs «La Izvoare», Festivalul Clătitelor, Târgul de Fete de la Găina şi multe altele”, a anunţat Doru Sinaci, directorul Centrului Cultural Judeţean Arad. Aşadar, printre evenimentele care vor avea loc în iulie amintim Festivalul Părădăicilor, în 9 şi 10 iulie. Tot în 10 iulie vor avea loc alte trei evenimente: Festivalul Minorităţilor la Covăsânţ, Sărbătoarea Câmpenească „Întâlnirea Codrenilor” în satul de vacanţă Groşeni şi Nedeia Ţării Hălmagiului în Hălmagiu. Apoi, în 16-17 iulie, va avea loc renumitul Târg de Fete de pe Muntele Găina, acolo unde şi judeţul nostru va fi reprezentat. În sfârşit, în ultimele două zile ale lunii, la Moneasa va avea loc Parada Clătitelor, eveniment care a ajuns deja la ediţia a XVI-a. „Implicarea noastră este totală, pentru a răspunde cerinţelor culturale ale arădenilor. Ne dorim ca arădenii să vină în număr cât mai mare la toate activităţile noastre, iar calendarul cultural prezentat ne demonstrează că avem o ofertă largă, de la teatru la folclor şi de la muzică la tradiţii şi obiceiuri”, a spus şi Claudia Boghicevici, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !