O minune pentru Sara Ana Maria!

8Comentarii
O minune pentru Sara Ana Maria!
Minunea – o intervenţie chirurgicală pe creier – ar putea fi posibilă cu ajutorul dumneavoastră.

A suferit un accident pe când avea 1 an și 10 luni, iar de atunci e diagnosticată cu encefalopatie hipoxic ischemică, cu paralizie cerebrală.

Întreaga viaţă a Sarei Ana Maria Ruşti şi a familiei sale a fost dată peste cap din momentul acela nefericit. Aflată în stare vegetativă, micuţa este hrănită artificial, printr-o sondă introdusă în stomac, în urma unei intervenții chirurgicale (gastrostomie), care a avut loc în 2014, la spitalul din Szeged (Ungaria). Acum, Sara Ana Maria este hrănită, zilnic, prin acea sondă. Pentru aceasta, părinţii fac eforturi deosebite, este nevoie de pansamente speciale (care costă câteva zeci de lei pe zi!). În plus, în aşteptarea unei intervenţii chirurgicale pe creier, care ar putea-o scoate pe fetiţă din starea în care se află acum, medicii specialiști au recomandat ședințe zilnice de kinetoterapie. Părinţii plătesc fiecare şedinţă cu câte 50 de lei. Din cauza resurselor financiare limitate, familia nu reuşeşte să acopere decât costul a trei şedinţe pe săptămână. Deci, mai puţin de jumătate din cât ar avea nevoie Sara Anamaria pentru ca, la un moment dat, după operaţia pe creier, să ducă o viaţă normală.

Deşi familiei i s-a recomandat ca intervenţia chirurgicală pe creier să aibă loc la Szeged sau chiar la Viena, Casa de Asigurări de Sănătate nu suportă cheltuielile în acest caz. Şi precedenta intervenţie chirurgicală care a avut loc la Szeged a fost suportată de familie, cu destule eforturi (a costat aproximativ 2.500 de euro). A mai rămas varianta de a fi operată la Timişoara, Cluj Napoca sau Bucureşti – asta în cazul în care în urma publicării acestui articol nu se vor strânge suficienţi bani care să permită o intervenţie în străinătate.sigla AJUTAM

Ajutăm!

Cei care doresc şi pot să o ajute pe Sara Ana Maria Ruşti şi familia ei, pot face donaţii în următoarele conturi: RO42 BTRL 0020 1201 R073 64XX (lei), RO66 BTRL 0020 2201 R073 64XX (dolari), RO17 BTRL 0020 4201 R073 64XX (euro); (SWIFT BTRL RO22 ARA). Conturile sunt deschise pe numele tatălui fetiţei, Ruşti Augustin Florin, la Banca Transilvania, sucursala Arad, strada Unirii nr. 5.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor