O nouă înfăţişare a ”clanului”

4Comentarii
O nouă înfăţişare a ”clanului”
UPDATE: 8 decembrie. Data la care s-a amânat, din nou, rejudecarea cazului Rohozneanu.

Şi asta pentru că deja celebrul dosar nu a sosit deocamdată de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Totuşi, astăzi Tribunalul Arad a judecat menţinerea măsurii arestării preventive faţă de cei 14 inculpaţi. 14 şi nu 15, deoarece Orădan Ovidiu zis ”Suliţă” este liber. Se aşteaptă că rejudecarea să nu dureze mult, având în vedere că este vorba doar despre două termene din dosar.

VINERI, ORA 09:00: O nouă înfăţişare a “clanului”

Un nou episod din rejudecarea unei părţi a dosarului ”clanului Împăratul” va avea loc astăzi, la Tribunalul Arad. Rămâne de văzut dacă şi de data aceasta instanţa va hotărî să amâne cauza sau să o judece. În urmă cu o săptămână, Tribunalul Arad a decis să amâne procesul din cauza neprezentării unora dintre inculpaţi şi avocaţi, dar şi a faptului că dosarul nu sosise de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Înfăţişarea va începe de la ora 09,00. Tribunalul Arad trebuie să rejudece perioada februarie-aprilie din acest dosar. Şi asta după ce Curtea de Apel Timişoara a dispus trimiterea dosarului înapoi la Tribunal din cauza unei proceduri de citare a unui martor. Acesta a fost citat ca martor la proces, însă nu s-a prezentat, fiind la acel moment încarcerat în Olanda.JA – I.C.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor