O nouă întrunire ITM – angajatori și angajați

De Andreea Pintea
O nouă întrunire ITM – angajatori și angajați
Schimbările Codului Fiscal, dar nu numai, au stârnit interesul angajaților și angajatorilor arădeni, aceștia venind în număr foarte mare la întâlnirea cu inspectorii ITM organizată în luna ianuarie.

În acest context, ITM Arad a anunțat că va organiza marți, 6 februarie, o nouă întâlnire cu angajatorii și angajații. Discuțiile se vor desfășura începând cu ora 10.00, la sediul Rectoratului Universității Aurel Vlaicu din Arad (în Centru, lângă Primărie – fostul Liceu Sanitar).

„La întrunire vor participa reprezentanţii ITM Arad, inspectori de muncă din compartimentele Control Relații de Muncă și Control Securitate și Sănătate în Muncă, care vor prezenta ultimele modificări legislative din domeniile relaţiilor de muncă, securităţii şi sănătăţii în muncă, precum și sinteza activităților realizate de ITM Arad în anul 2017, acțiunile planificate pentru anul 2018 și situația contractelor colective depuse la ITM Arad ca urmare a punerii în aplicare a prevederilor art. VII din OUG nr. 82/2017 în contextul transferului contribuțiilor sociale obligatorii de la angajator la angajat, conform modificărilor aduse Codului fiscal de OG nr. 79/2017”, explică Ecaterina Isac, inspector șef ITM Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !