O nouă premieră în Arad! Studioul de fitness IBODY, lansează un nou serviciu: EMS Fitness la domiciliu

Reactualizat la:
O nouă premieră în Arad! Studioul de fitness IBODY, lansează un nou serviciu: EMS Fitness la domiciliu
ADVERTORIAL. Nu ai timp să faci sport? De azi, venim noi la tine: acasă sau la birou. La IBODY lansăm în premieră serviciul de EMS Fitness revoluționar la domiciliu pentru toți cei care își doresc să facă mișcare, să slăbească și să-și îmbunătățească sănătatea însă din diverse motive nu reușesc să ajungă la sală.

Ce presupune serviciul de EMS Fitness la domiciliu?

– Patru avantaje majore: slăbești, scapi de celulită, îți dezvolți masa musculară sau tonifiezi musculatura existentă și îți îmbunătățești stare de sănătate și bună dispoziție, totul în intimitatea propriei locuințe.

– Un antrenament durează doar 20 minute. Însă, în aceste 20 minute se antrenează 95% din grupele musculare, un echivalent a 4-6 ore de antrenamente convenționale.

– Confort desăvârșit. Antrenamentul se desfășoară acasă la tine. Trainerul nostru devine antrenorul tău personal, te sprijină în atingerea obiectivelor și îți personalizează ședințele pentru eficiență maximă.

– Flexibilitate ridicată. Suntem disponibili atunci când ai tu timp, de dimineața de la prima oră până seara târziu. La IBODY ne organizăm programul în funcție de programul tău. Îți poți programa sedința chiar și la birou, în pauza de masă.

– Nu ai nevoie de echipament special. Noi venim cu totul: echipament personal, tehnologia EMS care nu îți ocupă deloc spațiu în casă și analizator corporal pentru măsurători periodice. Practic, ai tehnologia de ultimă generație în intimitatea oferită de propria casă.

– Nu ai nevoie de spațiu extins. Un antrenament de EMS Fitness se poate executa în orice spațiu, de la un apartament cu o cameră până la o vilă spațioasă sau chiar în aer liber, în grădină sau parc.

– Îți protejezi sănătatea: antrenamentele de EMS Fitness nu îți afectează ligamentele deoarece nu pun presiune pe articulații. Cu fiecare ședință mușchii devin tot mai puternici dovedindu-se de mare ajutor mai ales în cazul persoanelor cu dureri de spate.

– Antrenamentele single sau double: ședințele pot fi executate cu 1 sau 2 persoane concomitent. Astfel, dacă optezi să te antrenezi împreună cu iubitul/iubita, prietenul/prietena, vecinul/vecina, aceasta este cea mai eficientă variantă deoarece și costul abonamentelor este mai redus în acest caz.

– Tarife speciale: de la 252 lei /persoana/lună.

Dacă încă nu te-ai convins de faptul că e cea mai eficientă variantă de a face mișcare îți poți programa o ședință de probă în care vei descoperi toate beneficiile fitness-ului revoluționar oferit de IBODY. Este un serviciu oferit în premieră în zona de vest iar tu poți fi printre primii care se bucură de avantajele acestuia.

Intră pe www.ibody-fitness.ro sau contactează-ne la +40 753 647 978 pentru detalii.

poza-interior-articol-aradon

poza2-interior-articol-aradon

poza-interior-3

poza-interior-4

poza-interior-5