O nouă sală de fitness în Arad!

De Daniel Scridon
8Comentarii
O nouă sală de fitness în Arad!
Mâna gospodarului se vede în cazul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Arad. În doar câteva luni de când ocupă scaunul de director executiv, Cristian Gavra, a izbutit să „mişte” puţin lucrurile în sens pozitiv.

A animat activitatea la Bazinul Acoperit de înot „Delfinul”, cu pachete de abonamente avantajoase, a reabilitat, parţial, acoperişul Sălii Sporturilor, a depus o serie de proiecte pentru finanţarea reabilitării celor două baze sportive-mamut din municipiu, dar mai presus de toate, a izbutit să strângă, în primele două luni ale anului, în regie proprie, încasări care să acopere cheltuielile deloc mici ale unor luni de iarnă.

Ultima realizare a celui care se ocupă de destinele DJST Arad este o sală de fitness dotată cu aparatură modernă situată în incinta Băzinului „Delfinul”. „La preluarea mandatului de director am descoperit, într-o magazie, aparatură de fitness neutilizată. Deşi achiziţia s-a făcut în anul 2011. Am decis să o introducem în circuitul sportiv, amenajând o sală cu specific de fitness” – ne spune Cristian Gavra.

Din 15 martie

Astfel, aparatura a fost montată într-un spaţiu nefolosit din incinta Bazinului „Delfinul”. Din 15 martie, sportivii de performanţă vor avea acces, pe bază de programare, la sala de fitness. Tot începând cu această dată, în afara programului de performanţă, sala poate fi folosită şi de publicul amator, de luni până vineri, între orele 8-14 şi 19-22. Informaţii suplimentare despre costul pachetelor de abonamente şi programări se pot obţine la administraţia Bazinului „Delfinul”.download-6

download-7

download-98Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor