O nouă serie de cursanți la Școala de Turism Alternativ

De Eugen Rogojan
O nouă serie de cursanți la Școala de Turism Alternativ
Școala de Turism Alternativ așteaptă noi cursanți pentru cursurile de calificare și specializare profesională oferite.

ARAD. Asociația Turism Alternativ deschide, din nou, porțile pentru cei care își doresc o carieră în domeniul turistic, prin înscrierea acestora la cursurile de formare și specializare profesională în meseriile de agent de turism-ghid și ghid național de turism. „Școala de Turism Alternativ îți oferă posibilitatea de a urma cursuri de agent de turism-ghid și ghid național de turism, autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări și la finalul cărora vei primi o diplomă din partea Ministerului Muncii și Justiției Sociale și al Ministerului Educației Naționale. Diplomele sunt recunoscute la nivel național și european”, spun cei de la Asociația Turism Alternativ.

Cursul de Agent de turism-ghid se adresează celor care vor să urmeze o carieră în turism, în cadrul unei agenții de turism, drept colaborator sau pe cont propriu. „Se zice că meseria este brățară de aur, iar obținerea unei calificări în domeniul turismului este ca o investiție de viitor, într-un domeniu cu un potențial de creștere enorm în România”, spun cei de la „Turism Alternativ”.

Excursie în țară

De cealaltă parte, cursul de ghid național de turism se adresează celor care au obținut deja Certificatul de Calificare Profesională pentru ocupația de agent de turism-ghid și doresc să se specializeze în domeniu, să activeze ca ghizi de turism la nivel național. Cursul pentru ghid național conține și o excursie organizată în a doua jumătate a anului, prima serie de cursanți ai școlii vizitând anul acesta locuri precum Sibiu, Brașov, Sighișoara, Castelul Peleș, Castelul Bran sau satul Viscri.

Și în vecini!

Ca o noutate, de data aceasta Școala de Turism Alternativ va fi prezentă și la Timișoara, la Casa Tineretului, nu doar în Arad. Pentru informații despre modalitățile de înscriere, taxe și alte detalii legate de cursuri, cei curioși pot contacta asociația la numărul de telefon 0724 362 434, la adresa de e-mail turismalternativ@gmail.com, sau pe www.scoala.turismalternativ.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !