O noua stea pentru Gregory Peck

O noua stea pentru Gregory Peck
O noua stea dedicata celebrului actor Gregory Peck a fost inaugurata pe celebrul Hollywood Boulevard, inlocuind astfel placa furata de o persoana neidentificata.

Ingenuncheat, primarul de onoare al Hollywood-ului, Johnny Grant, a dat la o parte panza care acoperea steaua spunand: “Doamnelor si domnilor, suntem mandri sa-i spunem bun-venit din nou in Walk of Fame lui Gregory Peck.”

Steaua din bronz si teracota a lui Peck a facut parte din galeria placilor dedicate celebritatilor pe Hollywood Boulevard vreme de peste 40 de ani, pana cand un hot a reusit sa o decupeze si sa o smulga de pe trotuar.

“Stii ca nu vei putea sa o vinzi. Deja povestea a facut inconjurul lumii, asa ca, daca o vei lasa de unde ai luat-o, vom incerca sa uitam ce s-a intamplat”, s-a adresat doamna Peck hotului, insa fara nici un rezultat.

Admistratorii si politia nu au decoperit inca faptasul.
Steaua lui Peck, amplasata in 1960, este cea de-a patra placa furata din Walk of Fame, dupe cele dedicate lui Jimmy Stewart, Kirk Douglas si Gene Autry.

Gregory Peck, detinator al unui Oscar pentru rolul lui Atticus Finch din filmul ‘Sa ucizi o pasare cantatoare’ (1962)/ ‘To Kill a Mockingbird’, a murit in 2003, la varsta de 87 de ani, avand in palmares peste 60 de productii cinematografice.