O primă victorie în instanţă

O primă victorie în instanţă
BUCUREŞTI - Dorinel Munteanu este pe cale să câştige suma de 300.000 de euro, despăgubiri de la clubul din Ghencea.

Dorinel Munteanu, care a solicitat despăgubiri de la FC Steaua, a câştigat procesul în primă instanţă, Tribunalul Bucureşti admiţând cererea antrenorului Oţelului de a i se plăti de către clubul din Ghencea aproximativ 300.000 de euro.

În 18 august, antrenorul Oţelului, Dorinel Munteanu, care a dat în judecată FC Steaua, spunea că el cere fostului său club „nişte hârtii” pe care trebuie să le depună la fiscul din Germania, ţară unde are domiciliul tehnicianul.

Preşedintele CA al FC Steaua din acea perioadă, Valeriu Argăseală, susţinea că Dorinel Munteanu o va păţi rău pentru că a trecut peste instanţele sportive.

În replică, Munteanu declara că nu se teme de ameninţările preşedintelui stelist Valeriu Argăseală şi a precizat că Steaua refuză să-i elibereze fişa fiscală.

„N-am niciun proces cu Steaua. Eu doar am cerut să mi se dea, în mod legal, nişte hârtii pe care trebuie să le depun fiscului din Germania. Nu e vorba de proces, dar dacă va fi aşa ceva, nu are legătură cu partea sportivă. Eu trăiesc într-o ţară civilizată, Germania, acolo unde eşti obligat să-ţi depui fişa fiscală în care trebuie să-ţi treci toate veniturile. Am cerut doar nişte lucruri normale, fişa mea de impozitare care trebuia să mi se dea în baza contractului pe care l-am avut cu Steaua. Am făcut nenumărate adrese către Steaua, dar nu am primit nimic în acest sens. Îl asigur pe domnul Argăseală că nu voi avea nicio problemă, probabil dânsul va avea”, spunea Munteanu.

A.H.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase